Best Online Portal for Instagram | Trending Topics | Privacy Policy
  • tanialitadevi instagram profile picture

    PUTU TANIA LITA DEVI

    @tanialitadevi

0 Followers | 0 Following | 893 Medias

This profile belongs to PUTU TANIA LITA DEVI with user name tanialitadevi. All photos, stories, videos posted by PUTU TANIA LITA DEVI can be discovered from here.

You can see all media on Instagram related with PUTU TANIA LITA DEVI from here.

PUTU TANIA LITA DEVI is following 0 and followed by 0 users on Instagram. PUTU TANIA LITA DEVI shared 893 media since joining Instagram.

The profile of PUTU TANIA LITA DEVI (@tanialitadevi) is private so the user is not sharing their data with people other than their friends.

@tanialitadevi account is not verified on Instagram.

PUTU TANIA LITA DEVI Instagram User Id is : 188459589

Show Similar Users

Photos, videos and stories of @tanialitadevi on instagram

Instagram media by PUTU TANIA LITA DEVI (@tanialitadevi) - ˈhənē @bonbon.rawhoney 🍯🐝 2322514256443340712
Instagram media by PUTU TANIA LITA DEVI (@tanialitadevi) - /ə/; /kwōt/🌼🌺🌿🌻🌹🍂 2321052130264570323
/ə/; /kwōt/🌼🌺🌿🌻🌹🍂
Instagram media by PUTU TANIA LITA DEVI (@tanialitadevi) - Today is @medinapuspita birthday!, and we are celebrate it with pyjamas party🥳✨💘🌈… 2320909770880878571
Instagram media by PUTU TANIA LITA DEVI (@tanialitadevi) - 🌼 #DIY Flower Wall by @pickfst 🌼 Jadi kemarin iseng “rombak” kamar pake dekorasi… 2320395331031026029
🌼 #DIY Flower Wall by @pickfst 🌼 Jadi kemarin iseng “rombak” kamar pake dekorasi flower wall yang super simple, tinggal potong2 bunga terus tempel selotip, udah deh!, lebih simple lagi kalo order FLOWER WALL KIT ini di @pickfst , mereka udah sediain bunga & selotipnya, jadi kalian tinggal tempel, & ga perlu pusing mix and match bunganya, atau kalo mau custom by request misalnya bunga-bunga apa aja yang mau dipake terus banyak bunganya bisa banget!😍🌼🌺 #DIYkit #DIYFlowerWall #RoomDecor #RoomDecorIdeas
Instagram media by PUTU TANIA LITA DEVI (@tanialitadevi) - Pemandangan indah hari ini di rumah, langit biru cerah☁️ dan bunga-bunga bougenvillé… 2320246680283611496
Pemandangan indah hari ini di rumah, langit biru cerah☁️ dan bunga-bunga bougenvillé mulai bermekaran🌺✨
Instagram media by PUTU TANIA LITA DEVI (@tanialitadevi) - #editingtips 01, ganti background–tambah white line–filtering, semuanya cuma pakek… 2318977068011136810
#editingtips 01, ganti background–tambah white line–filtering, semuanya cuma pakek 1 aplikasi, @picsart ! Full tutorial ada di video ini ya guys, enjoy!🌈 #howiedit
Instagram media by PUTU TANIA LITA DEVI (@tanialitadevi) - ♪ ♪ You’re summer to my winter heart ♪ ♪ Featuring @pomelofashion pleated wide leg… 2318867866664279128
Instagram media by PUTU TANIA LITA DEVI (@tanialitadevi) - #photoshootideas 04 is up!🌼☁️🍃🌿🤳🏻 As @taramilktea do, kali ini mainnya di luar rumah… 2317936793117783124
Instagram media by PUTU TANIA LITA DEVI (@tanialitadevi) - Remake this @tezza signature pose with @pomelofashion Pleated paper bag pants &… 2317510126259792431
Instagram media by PUTU TANIA LITA DEVI (@tanialitadevi) - Green orchid means; good fortune, and blessings, hope you guys have a good monday… 2316538833012001140
Instagram media by PUTU TANIA LITA DEVI (@tanialitadevi) - Kami, para pengempu Arunala, mengucapkan: Selamat Hari Raya Idul Fitri, 1 Syawal… 2316177646747524687
Kami, para pengempu Arunala, mengucapkan: Selamat Hari Raya Idul Fitri, 1 Syawal 1441H, Minal aidzin walfaidzin, mohon maaf lahir dan batin😇 #firstfamilyphoto #eidmubarak1441h
Instagram media by PUTU TANIA LITA DEVI (@tanialitadevi) - Not a kid-anymore, but still happy play soap bubbles🧼🛁 Featuring @label8store (Fuschia… 2315942824217345202
Instagram media by PUTU TANIA LITA DEVI (@tanialitadevi) - Fika [fee-ka]; A moment to slow down and appreciate the good things in life. ☁️✨ 2315830133628733853
Fika [fee-ka]; A moment to slow down and appreciate the good things in life. ☁️✨
Instagram media by PUTU TANIA LITA DEVI (@tanialitadevi) - #stylingsession with @hanakaclassic 🌻 Trying 3 different style to wearing @hanakaclassic… 2315401493334036225
Instagram media by PUTU TANIA LITA DEVI (@tanialitadevi) - Daddy-daughter love, capture perfectly by shadow💭👶🏻🤍 2315323889843245211
Daddy-daughter love, capture perfectly by shadow💭👶🏻🤍
Instagram media by PUTU TANIA LITA DEVI (@tanialitadevi) - I know double chins are cute, but double cheeks are cuter🐆✨ #arunala2months 2314716333022372932
I know double chins are cute, but double cheeks are cuter🐆✨ #arunala2months
Instagram media by PUTU TANIA LITA DEVI (@tanialitadevi) - Plant babies🌿🌱🌵🌴🍃 @poenyanara 2314602875018777452
Instagram media by PUTU TANIA LITA DEVI (@tanialitadevi) - Bored during #quarantine #stayathome , so i decided to teleport myself to Cabarita… 2313871371682502286
Bored during #quarantine #stayathome , so i decided to teleport myself to Cabarita Beach, and pretending to watch sunset, feel the breeze🌊✨ — Where would you rather be right now? Create a travel content from home and stand a chance to win USD 100$ shopping voucher from @pomelofashion . Show us your “trip” on instagram (photo or video) or tiktok by tagging #AnywherewithPomelo and mention @pomelofashion from 20th May - 3rd June 2020, and don’t forget to tag 5 of your friends! Good luck!☘️ — Photo inspired by beauty, @mariarahajeng @elizrahajeng 🌹 #rahajengmagicmirror
Instagram media by PUTU TANIA LITA DEVI (@tanialitadevi) - No need peninggi-pelangsing! Easy hack biar keliatan lebih tinggi & slim di foto… 2313620236514335397
No need peninggi-pelangsing! Easy hack biar keliatan lebih tinggi & slim di foto is only…… THE RIGHT ANGLE, selamat mencoba!🤪👌🏼 #phototips #posetips
Instagram media by PUTU TANIA LITA DEVI (@tanialitadevi) - Plant mother and plant babies🌿🌵🍃 @pomelofashion #pomelogirls #pomelogirlsathome 2313234892669137084
Instagram media by PUTU TANIA LITA DEVI (@tanialitadevi) - Celebrate day-123456789 of #quarantine with @pomelofashion Purpose short sleeve… 2313131154520485875
Instagram media by PUTU TANIA LITA DEVI (@tanialitadevi) - Seneng banget mulai sekarang kegiatan baca dirumah jadi makin nyaman semenjak kenal… 2312458338196494599
Seneng banget mulai sekarang kegiatan baca dirumah jadi makin nyaman semenjak kenal Philips Smart WIFI LED @philipslightingid , gimana ga nyaman kalo mau atur warna, kecerahan, maupun on off bisa lewat aplikasi ataupun dengan perintah suara melalui google nest ataupun smart speaker!😱🤩 selain itu Philips Smart W-Fi LED juga tersedia dalam 2 varian yaitu Tunable White yang ga cuman lampu warna putih biasa, lampu ini memberikan kemudahan untuk keseharian di rumah. Cocok buat pilihan pas lagi baca, lagi kerja, mau tidur, bahkan pas makan malam sama keluarga. Lalu ada varian Color & Tunable White dengan 16 juta warna cahaya yang bisa bikin suasana di rumah jadi gak bosen. Fix makin enjoy di rumah! Apalagi nih Philips SmartWifi LED lagi ada promo potongan 25 Ribu #EnjoyHome di Ecommerce dan toko lainnya. for more information cek di philips.co.id/wifi yaa #PhilipsSmartWiFiLED #EnjoyHome
Instagram media by PUTU TANIA LITA DEVI (@tanialitadevi) - Not a pro, but tryin’ to share basic pose to shoot with flower🌻 Hope you enjoy and… 2312412036251205260
Instagram media by PUTU TANIA LITA DEVI (@tanialitadevi) - Smells good, feels good @attar_de_vie . #stayathome Use code “TANIAXATTAR and get… 2310958887334059256
Smells good, feels good @attar_de_vie . #stayathome Use code “TANIAXATTAR and get 30% off to all products!🥀✨🌿
Instagram media by PUTU TANIA LITA DEVI (@tanialitadevi) - 🥀 and yesterday’s 4.30 pm lights✨ #stayathome 2310756769419600390
Instagram media by PUTU TANIA LITA DEVI (@tanialitadevi) - Arunala yang hari ini terlihat sangat bahagia bermain dengan teman-teman barunya… 2310317174601208566
Arunala yang hari ini terlihat sangat bahagia bermain dengan teman-teman barunya @fuwafuwa_id @sugarcup_id 🌈🦋🐨
Instagram media by PUTU TANIA LITA DEVI (@tanialitadevi) - Another secret recipe is up🤩👌🏼 Biar ga bosen #Dirumahaja , boleh di cobain #photoshootideas… 2310184994432418946
Another secret recipe is up🤩👌🏼 Biar ga bosen #Dirumahaja , boleh di cobain #photoshootideas yang satu ini, super simple dan gampang cuma pake flash handphone, sama gelas doang! Full tutorial ada di video ini ya guys, enjoy!😙
Instagram media by PUTU TANIA LITA DEVI (@tanialitadevi) - Love at first sight with this baby (re: rattan bag)🕊 @iniitucanggu @iniitucanggu… 2310004785204940434
Love at first sight with this baby (re: rattan bag)🕊 @iniitucanggu @iniitucanggu (p.s: check their “instagram highlights for more discount and promo😍👆🏼)
Instagram media by PUTU TANIA LITA DEVI (@tanialitadevi) - Faking your #virtualphotoshoot ? THIS IS THE HACK! All you need is; 1. Photo, anything… 2308845941112046544
Faking your #virtualphotoshoot ? THIS IS THE HACK! All you need is; 1. Photo, anything what your best look! 2. @lightroom app for mobile 3. @lensdistortions app Watch the videos, and enjoy the super easy hack, step by step!👌🏼😘 (It’s work? would be happy if you tagged me so i can see the result♥️) #phototips #photohacks