Best Online Portal for Instagram | Trending Topics | Privacy Policy

Photos, videos and stories from instagram posts tagged with #onedirection

Images, videos and stories tagged with #onedirection

Instagram media - Same step. Same direction. Same outook. Im in the front but he has my back. #onedirection… 2094326384838356306
Instagram media - #Repost @_.motosnapper._ • • • • • • ⛰Joy in looking and comprehending is nature’s… 2094326309258652466
Instagram media - The X Factor via Twitter: Who can believe its been 9 whole years since @onedirection… 2094326220934556210
Instagram media - 🇬🇧7/23 8:22 pm 🇯🇵7/24 4:22 am グループ誕生から9年経ったとです。 ONE DIRECTION は私が初めて狂ったごとして好きになった存在で、全ての始まりであり、私の全てですね!!… 2094326190090168939
🇬🇧7/23 8:22 pm 🇯🇵7/24 4:22 am グループ誕生から9年経ったとです。 ONE DIRECTION は私が初めて狂ったごとして好きになった存在で、全ての始まりであり、私の全てですね!! 高校卒業してから自分でお金稼ぐごとなって、 「さあ、いつでん日本来い!!」ってなってから、 一人抜け、活動休止ってなって、こがんふとか存在とけ 一度もライブ行ったことなかですけんね。 いつになったっちゃ良かせん戻ってきてほしかです。 (最後の写真は前使いよった筆箱です) #9yearsofonedirection #theyarespecialtome #onedirection
Instagram media - Wow, happy birthday @onedirection 💕 I almost heard about 1d, but I feel like Im… 2094326083805134472
Instagram media - If One Direction reunited in 2019. 
#9yearsofonedirection 2094326022962152207
Instagram media - چاپ دلخواه شما در ۱۵ دقیقه شهریار ، گوهردشت ، گلشهر سفارشات حضوری و پستی #گالری_دوحه… 2094325991697979727
چاپ دلخواه شما در ۱۵ دقیقه شهریار ، گوهردشت ، گلشهر سفارشات حضوری و پستی #گالری_دوحه - چاپ دلخواه ________________ 🏤شهريار ابتداى خيابان ولى عصر پاساژ ولى عصر طبقه همكف.جنب پله برقی .(شعبه چاپ طرح دلخواه) ☎️02165289363 @2h.art2h @2h.art2h @2h.art2h ——————————————— 🏤كرج گوهردشت خیابان دوم شرقی پاساژ چیچیکا طبقه منفی دو واحدC1 . ☎️02634204845 ——————————————— 🏤كرج انتهای ۴۵ متری گلشهر مرکز تجاری گلشهر طبقه منفی یک واحدa14 . ☎️02633512909 ——————————————— 🏤كرج گوهردشت فلكه اول پاساژ چچلاس طبقه منفى يك (شعبه چاپ طرح دلخواه) ☎️02634214132 @2h_art ————————————— 🏤سنندج خيابان پاسداران مجتمع بانتا ابيدر رو بروى ورودى پلاك ٢١٣٥ ☎️08791001452 @gallery_2h ————————————— 🏤نظر آباد خیابان طالقانی بین نیلوفر ۴ و ۶ 09129054573☎️ @2hplus_gallery ------------------------------------------- فروش حضوری و اینترنتی عمده و تک #گالری_دوحه ساعت کاری ۱۱ صب🕙 تا ۹ شب🕙 ——————————————— #پیکسل #پچ #پین #ماگ #هولوگرامی #هدیه_خاص #تیشرت #فندک #اکسسوری #کیف #exo #bts #onedirection #harrypotter #unicorn #alien #pinkfloyd #rickandmorty #simpsons #twentyonepilots #thuglife #diamonds #slipknot #friends #batman #superman #gameofthrones #sherlock
Instagram media - ZAYN x PENSHOPPE 
#PenshoppeDenimlab2019 2094325956281008964
Instagram media - comment “ifb” 5+ times to gain 💕 the more u comment = the more you gain! like this… 2094325867161278116
comment “ifb” 5+ times to gain 💕 the more u comment = the more you gain! like this post and follow everyone who likes to gain EVEN MORE! 😱 - must be following @thosebuter.a & @lillygivess or i’ll delete ur comments! 🐭💡 - turn on my post notifications, more later ily ♡
Instagram media - Congratulations boys! I’m waiting for you to come back!! もう9年…?! #9yearsofonedirection… 2094325869326404010
Instagram media - Estoy muy contento con el crecimiento del canal muchas gracias a todos por apoyar… 2094325713265071465
Estoy muy contento con el crecimiento del canal muchas gracias a todos por apoyar tanto el canal y ayudarme tanto ya en nada llegamos a los 1000 y de hay no pararemos hasta llegar al millón😁
Instagram media - Что не день ,то какая-то новость. Хорошо это или плохо ,покажет только время . #fun… 2094325719941690970
Instagram media - Wow, happy birthday @onedirection 💕 I almost heard about 1d, but I feel like Im… 2094325622800691040
Instagram media - #9yearsofonedirection @harrystyles @louist91 @liampayne @zayn @niallhoran @onedirection… 2094325624689598638
#9yearsofonedirection @harrystyles @louist91 @liampayne @zayn @niallhoran @onedirection . . . . . "هر چند پرستیدن بت مایه‌ی کفر است ما کافر عشقیم گر این بت بپرستیم🖤" . . ممنونم که با بودنتون توی زندگیم انقدررررر همه چیز رو برام شیرین و لذت بخش کردید و تو روزهای تنهایی و ناراحتیم کنارم بودید :"))🍃😌 . . مهم نیست چه اتفاقی تو آینده میفته... برمیگردید یا نه...باز به خوانندگی ادامه میدید یا نه...هیچ وقت از نزدیک میبینمتون یا نه... مهم اینه که تا آخر عمر، یه تیکه‌ی بزرگ از قلبم به نام شماست:")))💔🍃😭 . . برام مهم نیست بقیه چه فکری میکنن. من شما رو میپرستم و ترسی هم ازش ندارم چون شما لایق پرستشید. تا ابد دوستتون دارم... از طرف...ماه🌙 . . #journaling #artjournal #bulletjournal @harold_iran #onedirection #zayn @zayn #harrystyles @harrystyles #louist91 #louistomlinson @louist91 #liampayne @liampayne #niallhoran @niallhoran #art #fanart #onedirectionart #larry #larrystylinson #ziam
Instagram media - Another journal for #9yearsofonedirection 🌸 Our WhatsApp group wrote their favourite… 2094325612709278999
Instagram media - Swipe to see for more 💘 @mabel x Daha fazlasını görmek için kaydırın.💘 #mabel #mabelmcvey… 2094325525779510282
Instagram media - missqlang

#onedirection 2094325440239212314
Instagram media - Moon wedding throwback ❤️🎉 2094325336849447647
Moon wedding throwback ❤️🎉
Instagram media - Lou posted this with the caption 9 years were old af - Lou Teasdale bunu Neyiz… 2094325204982878286
Instagram media - Story of my life 💖 9 years of brilLIAM music❤ 9 years of phenomiNIALL achievements💖… 2094325156654964071
Story of my life 💖 9 years of brilLIAM music❤ 9 years of phenomiNIALL achievements💖 9 years of fabuLOUIS family💙 9 years of extraordinHARRY boys 💚 9 years of amaZAYN memories💛 9 years of ONE DIRECTION❤💖💙💚💛 #9YearsOfOneDirection #1d #fanprojects #23july2016 #23july2010 #9yearsold #nialljameshoran #zaynmalik1d #louiswilliamtomlinson #harrystylesimagines #liampayn #onedirectionedits #repost #9yearsofonedirection #directioners #directionersunite #directionerglobalcontact #1d #fanproject #23july #9years #niallhoran #zaynmalik #louistomlinson #harrystyles #liampayne #onedirection #9YearsOfOneDirection
Instagram media - #9yearsofonedirection Being a directoner is the best thing i ever was and im thankful… 2094325142301988593
Instagram media - Happy 9 years babes!!! lmaoo I cried most of last night I miss them so much :/ 2094325007421625822
Happy 9 years babes!!! lmaoo I cried most of last night I miss them so much :/
Instagram media - Así que no me anden webiando al niño haters qlios. /: . . . . . . . #michaeljackson… 2094324929600645202
Instagram media - Thank you for everything boys what you have achieved in this 9 years and what you… 2094324676892937465
Instagram media - احساس کردم نیازه که این پست تو پیج باشه چون دیدم خیلیا بیشتر اهنگ پسرارو گوش ندادن.… 2094324554898720465
احساس کردم نیازه که این پست تو پیج باشه چون دیدم خیلیا بیشتر اهنگ پسرارو گوش ندادن. کاور ریده میدونم- ۹ سالگی واندیم مبارک🥺🥰 سوالارو جواب بدید فلاپ نشه- ——————————— •کدومارو نشنیدید؟ •کدوم البوم ؟ •اهنگ مورد علاقتون از اپ ال نایت؟ •اهنگ مورد علاقه از تیک می هوم؟ •اهنگ مورد علاقه از فور؟ •اهنگ مورد علاقه از میدنایت مموریز؟ •اهنگ مورد علاقه از مید این د ای ام؟ •کدوم ام وی پسرا؟ •سینگل یا البوم؟ •واندی برنگرده لری کام اوت کنه یا برنگرده اما کام اوت نکنن؟ ——————————— فلاپ نکنید- #onedirection #1d #1dfamily #harrystyles #zaynmalik #niallhoran #liampayne #louistomlinson #9yearsofonedirection
Instagram media - nine years ♡ [23/07/19] — follow me ‹ @hasztyles › and turn on my post notifs for… 2094324522434292335
Instagram media - unbelievable how much i love these boys with all my heart 2094324514004362217
unbelievable how much i love these boys with all my heart
Instagram media - nine years ♡ [23/07/19] — follow me ‹ @hasztyles › and turn on my post notifs for… 2094324481934012241
Instagram media - The X Factor via twitter.
#9yearsofonedirection 2094324273132221417
Instagram media - HAPPY #9yearsofonedirection !💐🎉🎊 WHO’S CUTTING ONIONS !! I MISS THEM SO MUCH 😭 ———————————————————-… 2094324217608175833
Instagram media - For me, 1D, they’re not just a “boyband”. They’re my idol and help me to forget… 2094319916334541331
For me, 1D, they’re not just a “boyband”. They’re my idol and help me to forget the drama that happened in my life❤️ 2010 tau zayn di x-factor terus udh pokoknya suka sama zayn aja, lalu lanjut mereka gabung di 1D trs aku masih suka zayn doang. Tp seiring berjalannya waktu, member nya ganteng2 hehe dan finally 2012 i joined this fandom! Inget banget dulu buka youtube lagu What Makes You Beautiful pake hp samsung yang kecil gitu, aku lupa samsung apa merk nya. Dulu belum tau instagram, keknya aku tau ig pas 2012 deh itupun msh pengguna yang alay banget😏 Sampailah di tahun 2015, tahun dimana zayn memutuskan untuk leave. Aku nangis kejer dong, karna zayn tu istilahnya my ultimate bias. Aku sedih nangis dan directioners pasti jg pada nangis. 2015/2016 juga waktu dimana 1D terakhir comeback. 2019? okay. 9 tahun umur 1D dan udah 7 tahun sekarang pstinya aku bangga bgt jadi directioners. Gatau jg sih itu harus dibanggain apa gak, but i do proud of it hehe. Directioners is the best fandom i’ve ever known!!❤️ 1D udah sm2 aku dari SMP sampe skrng udh mau kuliah semester 3, dan selama itu banyak senang sedihnya😭😭 dari aku yg ndakbisa update banyak-banyak ttg 1D karena terbatasnya internet, mama nd bolehin beli merchandise apa2 krn ngabisin uang katanya, terus pada awalnya cuma syg sm zayn-zayn left, dan sampailah skrg mereka hiatus udh 4tahun pun aku masih setia gini. Plis 1D, kalian tetap harus berkarya ya! mau grup ataupun solo aku tetap bakal dukung! gak peduli. Kalian tetap harus berkarya. Karna aku harus menuhin life goals list aku untuk nonton konser minimal salah satu dari kalian secara live. Ayo teman-teman doain aku❤️ Last but not least, udah ndakmau banyak kata-kata lagi. 𝐓𝐨𝐝𝐚𝐲, 𝟐𝟑 𝐉𝐮𝐥𝐲 𝟐𝟎𝟏𝟗, 𝐇𝐚𝐩𝐩𝐲 𝟗𝐭𝐡 𝐀𝐧𝐧𝐢𝐯𝐞𝐫𝐬𝐚𝐫𝐲, 𝐓𝐡𝐞 𝐁𝐢𝐠𝐠𝐞𝐬𝐭 𝐁𝐨𝐲𝐛𝐚𝐧𝐝 𝐈𝐧 𝐓𝐡𝐞 𝐖𝐨𝐫𝐥𝐝, 𝐌𝐲 𝐈𝐝𝐨𝐥𝐬, 𝐌𝐲 𝐁𝐨𝐲𝐬, 𝐌𝐲 𝐋𝐨𝐯𝐞, 𝐎𝐧𝐞 𝐃𝐢𝐫𝐞𝐜𝐭𝐢𝐨𝐧. 𝐈 𝐥𝐨𝐯𝐞 𝐲𝐨𝐮 𝐬𝐨 𝐦𝐮𝐜𝐡! @onedirection #9YearsOfOneDirection #OneDirection #Directioners
Instagram media - சோகங்களையும் வலிகளையும் மறக்க கற்றுக் கொண்ட ஆயுதமே புன்னகை#fun #instagramers #food… 2094317550989870652
Instagram media - once a fan always a fan happy birthday @onedirection 🧡 ————— follow @usernameles_s… 2094316930627405608
Instagram media - Semoga Allah melindungi saudara-saudari kita dan anak-anak Suriah yang tidak bersalah,… 2094242883770872283
Semoga Allah melindungi saudara-saudari kita dan anak-anak Suriah yang tidak bersalah, Ameen ❤. Saya mungkin tidak memposting tentang Suriah setiap hari tetapi tahu bahwa bom dijatuhkan setiap hari dan puluhan orang sekarat dan terluka parah oleh pengeboman. Bagaimana anak-anak bisa hidup dengan damai dan bahagia ketika kota mereka dibom seperti ini. Semoga Allah melindungi mereka. . May Allah protect our brothers and sisters and the innocent children of Syria, Ameen ❤. I may not be posting about Syria on a daily basis but know that bombs are dropping daily and dozens of people are dying and being severely injured by bombardment. How can children live peacefully and in happiness when their town is being carpet bombed like this. May Allah protect them. . Mari selamatkan anak-anak & keluarga suriah! Aksi cepat tanggap terus berikhtiar menolong anak-anak, keluarga Suriah menyokong Saudara kita dengan bantuan pangan, medis, obat-obatan. Salurkan kepedulian terbaik anda melalui : _____________________________________________ *Nomor rekening a.n Aksi Cepat Tanggap* BNIS 66 00000 153 A.n Aksi Cepat Tanggap Tambahkan kode unik 50 di akhir donasi Misal Rp1.000.050 Kode unik : 50 _____________________________________________ Berbagi bukan karena kita berlebih, melainkan sebuah kewajiban mensyukuri nikmat yang Allah berikan Mari bantu, wujudkan aksi anda dengan bantuan terbaik anda. Jazakumullah khairan,a @lifeforummah #fun #instagramers #TagsForLikes @quick.tag @gglab_health #TagsForLikesApp #smile #pretty #followme #nature #lol #dog #hair #onedirection #sunset #swag #throwbackthursday #instagood #beach #friends #hot #funny #blue #life #art #instahub #photo #cool #pink #bestoftheday #clouds
Instagram media - Isle of Capri. 🌴 2094211109351088456
Isle of Capri. 🌴
More Posts