Best Online Portal for Instagram | Trending Topics | Privacy Policy

Photos, videos and stories from instagram posts tagged with #kpopidol

Images, videos and stories tagged with #kpopidol

Instagram media - Siapa nih yang punya prinsip kaya JK juga?😍 🌻Yuk like foto ini & rekomendasiin… 2136986884923056408
Siapa nih yang punya prinsip kaya JK juga?😍 >>🌻Yuk like foto ini & rekomendasiin akun ini ke temen kalian untuk follow @k_popersindo untuk tau info/fakta bias kamu!😍 Dilarang WAR/SALPAK!🌻<< . . . 🤝 Partner 》 Custom Case KPOP Terpercaya🛒 @hwan_case . . . . . . . . . . . . . #jungkook #jeonjungkook #bts #bangtanboys #army #bighitentertainment #kpop #korea #kpopersindo #k_popersindo #kpopidol #faktakpop #kpopmeme #dagelankpop #kpopfact #koreafakta #koreanews #infokpop #kpopersindo_BTS
Instagram media - thanks for berry good requests, im adding them to my list!🤩 — —♡ group : ⁣berry… 2136980854958091042
Instagram media - 지후니 부끄러워하는거 머리 긁적이는거 춤추고 현타오는거 왜케 다 귀엽냐구ㅋㅋㅋ 언니들 스텝들 반응도 너무 좋다~ 메이들인줄 공감백배여ㅋㅋㅋ #박지훈… 2136979457566881009
지후니 부끄러워하는거 머리 긁적이는거 춤추고 현타오는거 왜케 다 귀엽냐구ㅋㅋㅋ 언니들 스텝들 반응도 너무 좋다~ 메이들인줄 공감백배여ㅋㅋㅋ #박지훈 #조선혼담공작소꽃파당 #꽃파당 #고영수 #퓨전사극 #JTBC #JTBC드라마 #월화드라마 #박지훈드라마 #꽃파당박지훈 #꽃파당고영수 #parkjihoon #jihoon #朴志訓 #パクジフン #จีฮุน #flowercrew #kkotpadang #kpop #kpopidol #koreanidol #koreanactor #koreandrama @0529.jihoon.ig
Instagram media - Chen in the air...so cute 😭😭😭 The cutest project by Work For Jongdae...Thank you… 2136971659264143292
Chen in the air...so cute 😭😭😭 The cutest project by Work For Jongdae...Thank you so much..You all the best.
Instagram media - shes a baby 🙄😑 how will she know that exists?? 🤨 —© owners. . . #BLACKPINK #블랙핑크#JISOO… 2136970372360511001
Instagram media - he’s not even gonna try to explain himself bc he doesn’t know what to say, bc he… 2136969745799544241
he’s not even gonna try to explain himself bc he doesn’t know what to say, bc he knows that I’m right. He’s weak and he doesn’t know how to defend himself aT ALL. If what he was doing wasn’t wrong then it would’ve been easy for him to stand up for himself. But since he’s wrong, he won’t even try. The fact that he says it’s “culture appreciation” is absolutely ridiculous. This is beyond culture appropriation, it doesn’t really have a lot to do with culture either, It’s more like identity theft tbh. He has completely lost his mind. Imagine when he gets old, and maybe loses interest in kpop. He’s gonna look stupid as fuck. If he doesn’t stop shaving his jawline, he’s gonna end up without a face and wAY too much loose skin. It already looks like he five double chins from that surgery he just had, bc he doesn’t have enough chin to fill up the loose skin💀
Instagram media - Emang cantik banget lah dedek Umji sekarang😍 🌻Yuk like foto ini & rekomendasiin… 2136969657777646726
Emang cantik banget lah dedek Umji sekarang😍 >>🌻Yuk like foto ini & rekomendasiin akun ini ke temen kalian untuk follow @zona.hallyu untuk tau info/fakta bias kamu!😍 Dilarang WAR/SALPAK!🌻<< . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . #umji #kimyewon #gfriend #yeojachingu #buddy #soumu #sourcemusic #sourcemusicent #sourcemusicentertainment #kpop #korea #kpopersindo #k_popersindo #zonahallyu #kpopidol #faktakpop #kpopmeme #dagelankpop #kpopfact #koreafakta #koreanews #infokpop #zonahallyu_GFriend
Instagram media - #베리굿팬사인회 지금 바스타바스타2 앱에서 베리굿 팬사인회 프로젝트가 진행중입니다♥ - 세상 예쁘고 매력 넘치는 베리굿 멤버들을 더 가까이에서… 2136967046393504244
#베리굿팬사인회 지금 '바스타바스타2' 앱에서 베리굿 팬사인회 프로젝트가 진행중입니다♥ - 세상 예쁘고 매력 넘치는 베리굿 멤버들을 더 가까이에서 실제로 보고 싶다면! 다양한 굿즈들도 겟하고 싶다면! - 지금 바로 바스타바스타2 앱에서 신청하세요~!
Instagram media - ✰》the reasons why i stan twice y’all!! but there’s honestly more reasons why 🥺❤️ 2136966966887731017
✰》the reasons why i stan twice y’all!! but there’s honestly more reasons why 🥺❤️
Instagram media - Yang ngebully auto nyesel sekarang😏 🌻Yuk like foto ini & rekomendasiin akun ini… 2136965331023835583
Instagram media - lol 😄😅 2136964907172642740
lol 😄😅
Instagram media - Ini dia paket tour Korea musim dingin 2019 - 2020 🇰🇷 Tersedia : ⛄ Paket Tour 5D3N… 2136963813927530131
Instagram media - Shes my mini heart, please dont hurt her♡ @jennierubyjane 💕 @lesyeuxdenini 💕 Fanstagram… 2136962656787431733
She's my mini heart, please don't hurt her♡ @jennierubyjane 💕 @lesyeuxdenini 💕 Fanstagram dedicated to @jennierubyjane ❤ Please support my account by following me;click on the blue button to save your life💗turn on post notification for more updates,photos,videos,news and more about BLACKPINK&JENNIE.>ACCOUNT SINCE 2017< HASTAGS :- #BLACKPINK #JENNIE #blink #blinks #blackpink #parkchaeyoung #roseannepark #blackpinkrosé #블랙핑크 #rosè #로제 #jisoo #제니 #jennie #지수 #lisa #lalisamanoban #jenniekim #kimjisoo #리사 #kpopl4l #kpopf4f #exlike #kpopidol #jisooblackpink #jennieblackpink #kpopexlikes #kpopexlike #gainpost #lisablackpink #ninicam #happyjen
Instagram media - which version do you like in this lyrics?. Been a bad girl, I know I am And Im… 2136961873408892859
which version do you like in this lyrics?. Been a bad girl, I know I am And I'm so hot I need a fan I don't want a boy I need a man. . Video 1: versi original (lisa) Video 2 : (versi jennie) . ❤~Like 💬~Comment 👭~Tag your friends ❗~follow ___________________ Go follow❗ @myqueen_lalisa_m  Go follow❗ @myqueen_lalisa_m  Go follow❗ @myqueen_lalisa_m  ___________________ • • • 🌟  #kpop  #kpopf4f  #kpopl4l  #toptags  #kpopidol  #kpopmeme  #kpopmemes #kpopstar  #kpoper  #kpopers  #kpopstuff  #instakpop  #kpopedit  #instalike #kpopmacros  #kpopmemeindo  #kpopmacro  #kpopfans  #kpoplover #kpoplovers  #kpopstyle  #kpopworld  #kpopboys  #kpopfashion  #kpoppers #kpopidols  #kpopfollow  #kpopfanart
Instagram media - Happy Birthday Minhee!! I really love him, and Im so proud him!! Hes just honestly… 2136955009800413606
Instagram media - Taehyung in his own world 😍😂 2136954232402440100
Taehyung in his own world 😍😂
Instagram media - Drama #Vagabond akan secara resmi ditayangkan di SBS pada pukul 22.00 KST (20.00… 2136954182874199203
Drama #Vagabond akan secara resmi ditayangkan di SBS pada pukul 22.00 KST (20.00 WIB) dan Netflix serentak di 190 negara 1 jam sesudah Korea (21.00 WIB), pengecualian untuk Jepang akan ditayangkan keseluruhan pada 10 November. . Netflix menyediakan terjemahan dalam 28 bahasa, dubbing dalam 4 bahasa, dan dubbing suara khusus tunanetra dalam bahasa Korea. . 🔎 source: Exsports | https://n.news.naver.com/entertain/article/311/0001047661 📝 rewrite: leeseunggi.hall _ #Suzyweeties_news #이승기 #배수지 #수지 #MissA #Suzy #BaeSuzy #Sueweeties #SuzymissA #Skuukzky  #Nationfirstlove #Managementsoop #Sehun #Ohsehun #Kpop #Kpopidol #Vagabond #Twice #Itzy #Leeseunggi #Shinsungrok #Sbs #Sbsdrama #Netflix
Instagram media - Happy Birthday Youngjae!! Hes too cute, and adorable. And has such a beautiful… 2136952785980435436
Instagram media - - Angels Charity Event - Apa sih project ini dan bagaimana cara ikut serta dalam… 2136952718837669334
- Angel's Charity Event - Apa sih project ini dan bagaimana cara ikut serta dalam bagian ini? Kalian cukup membeli Merch di @btsprojects.id sama dengan ikut berpastisipasi dalam project amal ini . Karena keuntungan dari penjualan ini akan kami salurkan kepada anak yatim piatu dan saudara kita yang membutuhkan. Merch yang ada hanya yang tertera di gambar yaa. Design untuk merch adalah design yang kami buat kami akan menginfokan lebih lanjut detailnya seperti apa. Merch yang tersedia tidak bisa di custom . 1 Merch yang terjual abearti 1 kebaikan telah disebarkan. . Spread Love and Happines More yuk ajakin Army yang lain untuk kegiatan yang Mulia ini. . Pemesanan DM : @btsprojects.id OA Line : @zgu5971j Mention temen kalian untuk menyebarkan kebaikan lebih luas lagi . SPREAD LOVE AND HAPPINESS MORE 💜WE PURPLE YOU . . #jimin #kimtaehyung #parkjimin #jeonjungkook #likeforlike #mochijimin #followforlike #army #bangtansonyeondan #kimnamjoon #yoongi #jungkook #jiminie #taehyung #seokjin #bts #followforfollow #kpopbts #loveyourself #kpopidol #army #namjoon #suga #kimseokjin
Instagram media - can someone tell me some ways to cope a heartbreak ? 2136949732568522133
can someone tell me some ways to cope a heartbreak ?
Instagram media - WHY HAVE I NEVER SEEN THESE BEFORE🤬buh baby guk🥺(Follow @loveyourselfhoeee for more… 2136948950656973464
Instagram media - Udah gak tau mau di kasih Caption apa Love Love aja pokoknya 😍 😍 #X1 #X1OFFICIAL101… 2136945458461913603
Instagram media - My favorite person on earth posted yesterday:( he looks so good I missed him:( hope… 2136943492090364005
Instagram media - Wah Suzy honey voice 😍😍 . Song : Thebabylon feat Suzy release date on 20 sept 06.00… 2136941464108898206
Instagram media - Im so envious of exo members they can look at his handsome face all day and all… 2136941081389116588
Instagram media -  2069343486716876112
More Posts