Best Online Portal for Instagram | Trending Topics | Privacy Policy

Photos, videos and stories from instagram posts tagged with #fassel

Images, videos and stories tagged with #fassel

Instagram media - Details of painting „ working on hot streets “- study nr. 4 and5 - new in the studio,… 2253078428563456529
Details of painting „ working on hot streets “- study nr. 4 and5 - new in the studio, - mixed media on canvas.......180x50cm . . . . . . . . . . #art #artwork #artgallery #painting #artlovers #kunst #mixedmedia #exhibition #contemporary #contemporaryart #inspiration #life #collection #drawing #artcollector #sketch #modernart #abstractart #figurativeart #fineart #oilpainting #austrianart #austrianartist #creative #original #mixedmediaart #artoftheday #artist #fassel #gerhardfassel
Instagram media - 1). RISAU DENGAN CUACA YANG SANGAT PANAS ? - berpeluh / badan berbau / badan lesu… 2251650121241456873
1). RISAU DENGAN CUACA YANG SANGAT PANAS ? - berpeluh / badan berbau / badan lesu / kulit kering / sunburn / sakit Kepala / maigren 2). PENCEMARAN PADA UDARA ? - alahan pada resdong 3). PERSEKITARAN YANG KOTOR DAN TERCEMAR ? - kulit sensitif / sakit kulit / jangkitan kuman / kulit badan berjerawat / aura-aura negative FASSEL- SYMPOHANY SHOWER GEL (Serai/Limau Purut/Oren) BOLEH MEMBANTU MERAWAT DAN MENGURANGKAN KERISAUAN. - Ini kerana bahan yang digunakan semuanya mengunakkan dos yang tinggi iaitu 5x ganda. Mendapat kelulusan KKM. KELEBIHANNYA : - 5x ganda sejuk beku tahap maximum - 5x ganda pelembab untuk kulit - 5x ganda pati minyak serai, limau purut, oren - 5x ganda pewangi serai, limau purut, oren - 5 jenis Garam - High Quality & Premium - mengandungi pati minyak buah Bidara - Vitamin A + C + E - Whitening KEBAIKANNYA : - resdong - maigren - penyakit kulit / kulit sensitif - membuang angin dalam badan - meningkatkan metabolisma - melancarkan peredaran darah - garam mineral membantu memberi tenaga - melembab / menghaluskan kulit badan - menyingkirkan sel-sel kulit mati - meningkatkan fungsi otak - megurangkan aura negatif - meningkatkan aura positif - mengurangkan jerawat badan - mengurangkan tiroid - mengeluarkan toksin dalam badan PERINGATAN : Elakkan dari terkena mata. PREMIUM SYMPOHANY SHOWER GEL- 100ml (Serai/Limau Purut/Oren) HARGA : SM RM50.00 / SS RM60.00 Sebotol POSTAGE : SM RM8.00 / SS RM12.50 Sudah Terbukti BERKESAN "Cuba dulu .. Baru BERKATA" http://www.wasap.my/60172878942 #premiumshowergel #symphony #melody #fassel
Instagram media - Ingin Shower Gel yang 5x sejuk tahap maxsima dengan memberi 5x ganda kelembaban… 2251648476252134164
Ingin Shower Gel yang 5x sejuk tahap maxsima dengan memberi 5x ganda kelembaban pada kulit badan ? ANDA SUKAKAN KESEJUKAN YANG SEBENAR ? 1). RISAU DENGAN CUACA YANG SANGAT PANAS ? - berpeluh / badan berbau / badan lesu / kulit kering / sunburn / sakit Kepala / maigren 2). PENCEMARAN PADA UDARA ? - alahan pada resdong 3). PERSEKITARAN YANG KOTOR DAN TERCEMAR ? - kulit sensitif / sakit kulit / jangkitan kuman / kulit badan berjerawat / aura-aura negative FASSEL- MELODY SHOWER GEL ( Kunyit/Pudina) BOLEH MEMBANTU MERAWAT DAN MENGURANGKAN KERISAUAN. - Ini kerana bahan yang digunakan semuanya mengunakkan dos yang tinggi iaitu 5x ganda. Mendapat kelulusan KKM .. KELEBIHANNYA : - 5x ganda sejuk beku tahap maximum - 5x ganda pelembab untuk kulit - 5x ganda pati minyak daun pudina - 5x ganda pewangi daun pudina - 5 jenis Garam - High Quality & Premium - mengandungi pati minyak buah Bidara - Vitamin A + C + E - Whitening - Kunyit KEBAIKANNYA : - resdong - maigren - penyakit kulit / kulit sensitif - membuang angin dalam badan - meningkatkan metabolisma - melancarkan peredaran darah - garam mineral membantu memberi tenaga - melembab / menghaluskan kulit badan - menyingkirkan sel-sel kulit mati - meningkatkan fungsi otak - megurangkan aura negatif - meningkatkan aura positif - mengurangkan jerawat badan - mengurangkan tiroid - mengeluarkan toksin dalam badan - mengimbangi PH PERINGATAN : Elakkan dari terkena mata. PREMIUM MELODY SHOWER GEL- 100ml (Kunyit/ Daun Pudina) HARGA : SM RM50.00 / SS RM60.00 Sebotol POSTAGE : SM RM8.00 / SS RM12.50 Sudah Terbukti BERKESAN "Cuba dulu .. Baru BERKATA" http://www.wasap.my/60172878942 #premiumshowergel #symphony #melody #fassel
Instagram media - Detail of „ working on hot streets “ - new in the studio, - mixed media on canvas.......270x140cm… 2250921638501286652
Detail of „ working on hot streets “ - new in the studio, - mixed media on canvas.......270x140cm . . . . . . . . . . #art #artwork #artgallery #painting #artlovers #kunst #mixedmedia #exhibition #contemporary #contemporaryart #inspiration #life #collection #drawing #artcollector #sketch #modernart #abstractart #figurativeart #fineart #oilpainting #austrianart #austrianartist #creative #original #mixedmediaart #artoftheday #artist #fassel #gerhardfassel
Instagram media - Dalam ws group sekolah anak...ramai parents ws anak tak sihat tak dpt dtg sklh..sedih… 2250529819682699473
Dalam ws group sekolah anak...ramai parents ws anak tak sihat tak dpt dtg sklh..sedih rase hati..moga anak2 sntiasa diberikan kesihatan yg baik..cuba cegah dgn Fassel bertindak mmbunuh kuman..moga anak2 sntiasa aktif sihat dan antibodi makin meningkat..Aamin.. Morning ❤❤ #fassel #mineraldropactivator #semuadenganizinAllah
Instagram media - Assalamualaikum.. Selamat pagi..jom mnum fassel.. Sihat tanpa ubat 😘 #fassel #mineraldropactivator 2249814501670884153
Instagram media - 2 hari kepala sakit berdnyut..fassel xtinggal mmg minum je..pastu ptg blk keja mandi… 2249524441457324011
2 hari kepala sakit berdnyut..fassel xtinggal mmg minum je..pastu ptg blk keja mandi basahkn rmbut titik sikit showergel ni kat syampu gaul kat pale..dye punye sdp syiok berangin tu mmg trbaik..pas mandi pun rase lg berangin tu..sdp tdo sejuk kepala..esok pagi bgn pale rase ringan skit sakit kurg titik lg fassel bwh lidah hr ni alhmdullilah sakit kepala dh ok..smua dgn izin Allah..kite hnye ikhtiar sahaja .❤ Just nk bgtau tak rugi pun kalau ade fassel da showergel kat rmh..standby je kalau anak dmm tak sihat blh ikhtiar yg ada sblm ke klinik..😘😍 setakat ni alhmdullilah mmg berkesan dan trbaik.. #fassel #showergel #symphony #melody
Instagram media - Stokis Johor dtg Melaka amik stok Fassel dgn Showergel..Alhmdullilah..Allah permudahkan..❤❤… 2248505065127980157
Stokis Johor dtg Melaka amik stok Fassel dgn Showergel..Alhmdullilah..Allah permudahkan..❤❤ 100 botol Fassel.. 28 botol Showergel.. Tq so much..siapa org Johor nak cuba Fassel dgn Showergel blh roger2 akak manis ni tau😘 #fassel #showergel #melody #symphony
Instagram media - PRODUCT BUMIPUTRA PERTAMA PREMIUM HIGH QUALITY SHOWER GEL BERUBAT 5X GANDA MAXIMUM… 2248122924907993971
PRODUCT BUMIPUTRA PERTAMA PREMIUM HIGH QUALITY SHOWER GEL BERUBAT 5X GANDA MAXIMUM EXTREME TERSEJUK DI MALAYSIA. KELEBIHANNYA : - 5x ganda kesejukan extreme paling maximum - 5x ganda pelembab untuk kulit - 5x ganda pati minyak serai, limau purut, oren, daun pudina - 5x ganda pewangi serai, limau purut, oren, daun pudin - 5 jenis Garam - High Quality & Premium dari 5 negara - mengandungi pati minyak buah Bidara & daun Bidara - Vitamin A + C + E - Whitening KEBAIKANNYA : - resdong - maigren - penyakit kulit / kulit sensitif - membuang angin dalam badan - meningkatkan metabolisma - melancarkan peredaran darah - garam mineral membantu memberi tenaga - melembab / menghaluskan kulit badan - menyingkirkan sel-sel kulit mati - meningkatkan fungsi otak - megurangkan aura negatif - meningkatkan aura positif - mengurangkan jerawat badan - mengurangkan tiroid - mengeluarkan toksin dalam badan - mengimbangi PH PERINGATAN : Elakkan dari terkena mata. 1). PREMIUM SYMPOHANY SHOWER GEL BERUBAT - 100ml (Serai/ Limau Purut/Oren) HARGA : SM RM50.00 / SS RM60.00 Sebotol POSTAGE : SM RM8.00 / SS RM12.50 LULUS KKM Sudah Terbukti BERKESAN "Cuba dulu .. Baru BERKATA" http://www.wasap.my/60172878942 #premiumshowergel #symphony #melody #fassel
Instagram media - 1). RISAU DENGAN CUACA YANG SANGAT PANAS ? - berpeluh / badan berbau / badan lesu… 2248120295423226515
1). RISAU DENGAN CUACA YANG SANGAT PANAS ? - berpeluh / badan berbau / badan lesu / kulit kering / sunburn / sakit Kepala / maigren 2). PENCEMARAN PADA UDARA ? - alahan pada resdong 3). PERSEKITARAN YANG KOTOR DAN TERCEMAR ? - kulit sensitif / sakit kulit / jangkitan kuman / kulit badan berjerawat / aura-aura negative FASSEL- MELODY SHOWER GEL ( Kunyit/Pudina) BOLEH MEMBANTU MERAWAT DAN MENGURANGKAN KERISAUAN. - Ini kerana bahan yang digunakan semuanya mengunakkan dos yang tinggi iaitu 5x ganda. Mendapat kelulusan KKM .. KELEBIHANNYA : - 5x ganda sejuk beku tahap maximum - 5x ganda pelembab untuk kulit - 5x ganda pati minyak daun pudina - 5x ganda pewangi daun pudina - 5 jenis Garam - High Quality & Premium - mengandungi pati minyak buah Bidara - Vitamin A + C + E - Whitening - Kunyit KEBAIKANNYA : - resdong - maigren - penyakit kulit / kulit sensitif - membuang angin dalam badan - meningkatkan metabolisma - melancarkan peredaran darah - garam mineral membantu memberi tenaga - melembab / menghaluskan kulit badan - menyingkirkan sel-sel kulit mati - meningkatkan fungsi otak - megurangkan aura negatif - meningkatkan aura positif - mengurangkan jerawat badan - mengurangkan tiroid - mengeluarkan toksin dalam badan - mengimbangi PH PERINGATAN : Elakkan dari terkena mata. PREMIUM MELODY SHOWER GEL- 100ml (Kunyit/ Daun Pudina) HARGA : SM RM50.00 / SS RM60.00 Sebotol POSTAGE : SM RM8.00 / SS RM12.50 Sudah Terbukti BERKESAN "Cuba dulu .. Baru BERKATA" http://www.wasap.my/60172878942 #premiumshowergel #symphony #melody #fassel
Instagram media - Bln 12 hr tu kak wani amik 3 botol fassel..mnum share dgn abh n maknya..hr ni beli… 2246458620560481273
Bln 12 hr tu kak wani amik 3 botol fassel..mnum share dgn abh n maknya..hr ni beli lg sbotol..biasa titik satu tube penuh dlm air satu botol buat mnuman harian..bagi anak2 smua mnum..alhmdullilah bnyk mnfaat keluarga kak wani dpt..sbb tu nk amalkan fassel je utk kesihatan..tq kak wani..smpai je sklh trus grab sbotol..kbetulan hr ni bwk stok xbnyk..ramai yg nak..g cod sana sini tggl sbotol je dlm keta😅🤣 lariss sungguh mcm pisang goreng..😍😍 alhmdullilah😘 #fassel #mineraldropactivator
Instagram media - Ramai tak caya ni air ajaib..bile dh cuba barulah tahukan..tapi smua dgn kuasa Allah..… 2245847365948714585
Ramai tak caya ni air ajaib..bile dh cuba barulah tahukan..tapi smua dgn kuasa Allah.. Cust bgtau g rmh spupu..kaki ayah saudara kena hempap batu..lebih malang lg ade pulak kencing manis..cpt2 cust titikkan Fassel kat luka tu..bagi mnum..2 jam lps tu luka kering bdn jadi ringan..syukur alhmdullilah..trus nk beli sbotol fassel esok.. Cust sndiri akui..ayah saudara nk cuba sbb fassel ni semulajadi garam mineral..tanpa kimia...syukur2..kerana dh buat pilihan bijak😍😘 Korang nk baca je ke..taknak cuba sebotol standby je dlm rmh..garam multipurpose ni bnyk kegunaan utk smua pnyakit..smua pringkat umur..rugi tak cuba..😅 #fassel #mineraldropactivator http://www.wasap.my/60172878942
Instagram media - Settle woii...pagi2 bgn siapkan anak2 sklh,kemas rmh,masak sambil lipat dua bakul… 2245517744765946850
Settle woii...pagi2 bgn siapkan anak2 sklh,kemas rmh,masak sambil lipat dua bakul baju 😅😅 jadi le dua jnis lauk ayam kicap dgn smbl goreng ikan bilis 😂 Baru dpt lurus pinggang ni..baik dr bgn tdo takde sakit blkg pinggang,tumit dan kaki..sbb pagi2 dh titik fassel bwh lidah kekal cergas bertenaga..kalau sakit2 mmg tak selesai keja kat rmh ni😆 satg nk amik anak siapkn makan pakai ke rmh pgasuh pastu kite pecut kerja pulak..🤣 Kalau suami tak syg jgk tak tahu lah nak ckp ape 🙄🙄 Nak cuba Fassel roger2 ye😘 #fassel #mineraldropactivator
Instagram media - Sempatlah merasa g Maps Perak hjg bln 11 hrtu..tuptup dua bln pastu dh kena tutup..anak2… 2244718483329751657
Sempatlah merasa g Maps Perak hjg bln 11 hrtu..tuptup dua bln pastu dh kena tutup..anak2 bru ckp nk g situ lagi 😅 Bagi kakak tmptnya bsr dan selesa...dr kul 10pg smpai lah ke 9mlm pun xabis lagi jln n main mcm2dlm tu..masuk free nk main mainan bru kna bayar gaiss..mmg best lg2 yg ade anak kcik mcm kami..rase sedih n rugi pulak depa dh tutup...sbb rasannya itulah tarikan utama pelancong nk dtg ke Perak...akan dtg...😅 Apakan daya masalah kewangan katanya..bina tmpt tu je dh mkn 500juta ringgit..tiba2 tutup je mmg sgt rugi..🙄 Takpelah..tp ade je bnda yg xkn awk rugi tau..beli Fassel cnfirm tak rugi..lg untung adalah...pati garam multipurpose sesuai smua pnykit pringkat umur..msti ada kat rmh...sbotol tahan dkt sbln...untung tak untung weyh..hehe tetiba lak terpromote..ok gaisss jom masak satg air takdak dah..😍😍 #morning #fassel #mineraldropactivator
Instagram media - 1). RISAU DENGAN CUACA YANG SANGAT PANAS ? - berpeluh / badan berbau / badan lesu… 2244035910265749893
1). RISAU DENGAN CUACA YANG SANGAT PANAS ? - berpeluh / badan berbau / badan lesu / kulit kering / sunburn / sakit Kepala / maigren 2). PENCEMARAN PADA UDARA ? - alahan pada resdong 3). PERSEKITARAN YANG KOTOR DAN TERCEMAR ? - kulit sensitif / sakit kulit / jangkitan kuman / kulit badan berjerawat / aura-aura negative FASSEL- MELODY SHOWER GEL ( Kunyit/Pudina) BOLEH MEMBANTU MERAWAT DAN MENGURANGKAN KERISAUAN. - Ini kerana bahan yang digunakan semuanya mengunakkan dos yang tinggi iaitu 5x ganda. Mendapat kelulusan KKM .. KELEBIHANNYA : - 5x ganda sejuk beku tahap maximum - 5x ganda pelembab untuk kulit - 5x ganda pati minyak daun pudina - 5x ganda pewangi daun pudina - 5 jenis Garam - High Quality & Premium - mengandungi pati minyak buah Bidara - Vitamin A + C + E - Whitening - Kunyit KEBAIKANNYA : - resdong - maigren - penyakit kulit / kulit sensitif - membuang angin dalam badan - meningkatkan metabolisma - melancarkan peredaran darah - garam mineral membantu memberi tenaga - melembab / menghaluskan kulit badan - menyingkirkan sel-sel kulit mati - meningkatkan fungsi otak - megurangkan aura negatif - meningkatkan aura positif - mengurangkan jerawat badan - mengurangkan tiroid - mengeluarkan toksin dalam badan - mengimbangi PH PERINGATAN : Elakkan dari terkena mata. PREMIUM MELODY SHOWER GEL- 100ml (Kunyit/ Daun Pudina) HARGA : SM RM50.00 / SS RM60.00 Sebotol POSTAGE : SM RM8.00 / SS RM12.50 Sudah Terbukti BERKESAN "Cuba dulu .. Baru BERKATA" http://www.wasap.my/60172878942 #premiumshowergel #symphony #melody #fassel
Instagram media - Fb throwback gmbr setahun lps..cust ni antara terawal amalkan Fassel..berbotol2..ade… 2244026192793215163
Fb throwback gmbr setahun lps..cust ni antara terawal amalkan Fassel..berbotol2..ade sakit KENCING MANIS,JANTUNG,DARAH TINGGI dan STROKE..skrg alhmdullilah dh lma tak mkn ubat ubatan lg...hanya bersana Fassel..beliau dah..anda bile lg?? #fassel #mineraldropactivator
Instagram media - Selamat Hari Lahir sahabat ketua dan sahabat seperjuangan..moga ukhuwah berkekalan… 2242855546549706648
Selamat Hari Lahir sahabat ketua dan sahabat seperjuangan..moga ukhuwah berkekalan hgga jannah..😘😍 Tq gak repeat order Fassel..beli utk anak..moga anak2 sntiasa sihat hendaknya...aamin ❤❤ #fassel #mineraldropactivator
Instagram media - Hai semua .. hari ni Mak Ngah nak share dengan semua customer FASSEL PRODUCT dengan… 2242546134564002898
Hai semua .. hari ni Mak Ngah nak share dengan semua customer FASSEL PRODUCT dengan friend FB .. Kesan FASSEL - Mineral Drop Activator .. test selepas dibuat pada minuman Tea uncang tanpa letak gula .. (brand apa Rahsia) Garam bersifat larut.. apa sahaja benda yang tidak elok akan mendap yang natural sahaja akan kekal .. Cuba tgk air tea dalam gambar .. nampak tak keledak berwarna putih.. Itu Kesan selepas dititikkn FASEL WATER dalam 1 tiub .. Banyakkan .. itu semua .. bahan pewarna .. perisa tiruan .. pegawet .. kamikel .. apa sahaja bahan yang tidak elok FASSEL - Mineral Drop akan singkirkn dalam badan. #fassel #mineraldropactivator
Instagram media - PRODUCT BUMIPUTRA PERTAMA PREMIUM HIGH QUALITY SHOWER GEL BERUBAT 5X GANDA MAXIMUM… 2242218813620576469
PRODUCT BUMIPUTRA PERTAMA PREMIUM HIGH QUALITY SHOWER GEL BERUBAT 5X GANDA MAXIMUM EXTREME TERSEJUK DI MALAYSIA. KELEBIHANNYA : - 5x ganda kesejukan extreme paling maximum - 5x ganda pelembab untuk kulit - 5x ganda pati minyak serai, limau purut, oren, daun pudina - 5x ganda pewangi serai, limau purut, oren, daun pudin - 5 jenis Garam - High Quality & Premium dari 5 negara - mengandungi pati minyak buah Bidara & daun Bidara - Vitamin A + C + E - Whitening KEBAIKANNYA : - resdong - maigren - penyakit kulit / kulit sensitif - membuang angin dalam badan - meningkatkan metabolisma - melancarkan peredaran darah - garam mineral membantu memberi tenaga - melembab / menghaluskan kulit badan - menyingkirkan sel-sel kulit mati - meningkatkan fungsi otak - megurangkan aura negatif - meningkatkan aura positif - mengurangkan jerawat badan - mengurangkan tiroid - mengeluarkan toksin dalam badan - mengimbangi PH PERINGATAN : Elakkan dari terkena mata. 1). PREMIUM SYMPOHANY SHOWER GEL BERUBAT - 100ml (Serai/ Limau Purut/Oren) 2). PREMIUM MELODY SHOWER GEL BERUBAT - 100ml ( Kunyit / Daun Pudina) HARGA : SM RM50.00 / SS RM60.00 Sebotol POSTAGE : SM RM8.00 / SS RM12.50 LULUS KKM Sudah Terbukti BERKESAN "Cuba dulu .. Baru BERKATA" http://www.wasap.my/60172878942 #premiumshowergel #symphony #melody #fassel
Instagram media - Siapa slalu sakit pinggang,sakit tumit,sakit kaki,sakit bdn,sakit blkg..kena cuba… 2242211881301201408
Siapa slalu sakit pinggang,sakit tumit,sakit kaki,sakit bdn,sakit blkg..kena cuba Fassel ni ya.. Alhmdullilah sakit2 tu akan hilang bl kite konsisten amalkan..rase bdn segar brtenaga sgt...pati garam mineral 100% semulajadi ye..tanpa apa2 bahan kimia dan trlarang...cegah lbih baik dr merawat...😘😘😍 #fassel #mineraldropactivator
Instagram media - Memang sntiasa bawak g sklh..standby dlm beg..kalau rase pale nk dnyut cpt2 titik… 2241520981772210200
Memang sntiasa bawak g sklh..standby dlm beg..kalau rase pale nk dnyut cpt2 titik fassel..nnti akan rase kurg sakitnya..dgn izin Allah trus smbuh..alhmdullilah..anak murid pun sama..ade je yg mcm nk pitam ke sakit pale ke titik kat air bg mnum..ade yg trus blh berlari lepastu..😅 Ye laa garam mineral kan mmg bgus...utk bunuh kuman dlm drh dan bdn..tapi smua dgn izin Allah..kite mncegah je...😘😍 Nak try rogerlah ye..😉😉 #fassel #mineraldropactivator
Instagram media - #fassel 2240644564828598709
Instagram media - Reflections . . . . . #art #artwork #artgallery #painting #artlovers #kunst #mixedmedia… 2240624550851492683
Reflections . . . . . #art #artwork #artgallery #painting #artlovers #kunst #mixedmedia #exhibition #contemporary #contemporaryart #inspiration #life #collection #drawing #artcollector #sketch #modernart #abstractart #figurativeart #fineart #oilpainting #austrianart #austrianartist #creative #original #mixedmediaart #artoftheday #artist #fassel #gerhardfassel
Instagram media - Restock fassel kat rmh mak..smpai je mak hulur duit..cust bru nk cuba dh amik sbotol… 2240559185460560625
Restock fassel kat rmh mak..smpai je mak hulur duit..cust bru nk cuba dh amik sbotol fassel..tgk kak ipar mnum batuk truk mkin elok dye pun nk cuba..lebih lagi produk smulajadi..alhmdullilah tq cust 😘😍 #fassel #mineraldropactivator
Instagram media - Testimoni drp new customer yg dah amalkan fasse lbih 2 minggu... Jari takde kebas… 2239108560289840533
Testimoni drp new customer yg dah amalkan fasse lbih 2 minggu... Jari takde kebas lagi dan ank dh jarang dmm..kalau tak sblm ni sng brjgkit dgn kwn yg tak sihat.perasan jgk anak dh slalu dtg sklh siap bgtau ustzh sy dh sihat yakdr jap2 dmm lg..alhmdullilah 😘😍 #fassel #mineraldropactivator
Instagram media - Hri ni rezeki Allah kirim..walau sikit tp tetap bersyukur..hntr anak ke rmh pgasuh… 2238415802810198137
Hri ni rezeki Allah kirim..walau sikit tp tetap bersyukur..hntr anak ke rmh pgasuh singgah rmh mak..mak bg duit kata ade cust dr Bertam repeat bli Fassel utk anak yg ade Darah tinggi... Smpai sklh anak murid bagi air teh ais ni..sdpnya..tahu je ustzh x smpat minum..haus...smua rzki Allah kirim..alhmdullilah syukur...😘😍 #fassel #mineraldropactivator
Instagram media - Gambar smlm si kitot dh baik selsema batuk demam...mudahnya dgn Fassel dan Shower… 2238189585322314098
Gambar smlm si kitot dh baik selsema batuk demam...mudahnya dgn Fassel dan Shower gel..ibu tak payah nk berperang bwk anak g klinik lg sbb depa mmg tkt jmpe dktr 😅 Dr kecik cubalah elakkn bg anak mkn ubat ubatan yg blh rosakkn hati dan buah pinggang siann gaiss asal sakit bg ubat asal sakit bg ubay..ikhtiar cara yg lbih selamat...FASSEL 😘😘 Dengan izin Allah..syukurrr ❤ #fassel #mineraldropactivator #showergel #symphony #melody
Instagram media - Terhibur hati pagi ni cust cerita anak mnum fassel masya Allah bau kntut semerbak… 2236813155367815347
Terhibur hati pagi ni cust cerita anak mnum fassel masya Allah bau kntut semerbak harum bak kasturi 😅 Normal itu bau kntut bdk blm lg org tua..makan mcm2 pelik2 cpt je fassel kasi buang tak kisah lah dr air kncing,najis atau angin..haha tp baguslah tndanya nk clearkn dlm bdn..cuci yg x elok smua kuar.. Pastu bila cebok lepas buang air bsn rase brmnyk je tu mknanya mmg toksin dm bdn dh dikeluarkn...skurg2nya kite nmpk bnda x elok kuar dr bdn dr trsmpn je pastu dtgkn pnyakit lg bahaya kan..so,bertindak bijak..amalkan fassel..sihat tanpa ubat😘 #fassel #mineraldropactivator
Instagram media - Dua2 hero dh pergi menuntut ilmu..marilah kite buat apa ptt..sblm g sklh smpat titik… 2236737921600051394
Dua2 hero dh pergi menuntut ilmu..marilah kite buat apa ptt..sblm g sklh smpat titik fassel bwh lidah..moga dpt tingkatkn antibodi anak2 melawan virus dan pnyakit bahaya..aamin😘😍 Assalamualaikum..jom masak mngemas rmh 😅😅 #fassel #mineraldropactivator
Instagram media - Alhamdullilah..pengakuan customer Fassel..bl rase bdn lemah sakit bisa2..blh lah… 2236089196133405927
Alhamdullilah..pengakuan customer Fassel..bl rase bdn lemah sakit bisa2..blh lah titik fassel stgh tiub atau satu tiub pnuh bwh lidah..kesannya mmg mabeles. Cuba sihat tanpa ubat ye ❤❤ #fassel #mineraldropactivator
Instagram media - Ptg td badan dzul mcm dh dedau..mula nk selsema..cpt mndikan dgn showergel berubat..titik… 2235027352341714328
Ptg td badan dzul mcm dh dedau..mula nk selsema..cpt mndikan dgn showergel berubat..titik sikit je cmpur dgn mndian dye berangin sejuk je kata dzul..mlm sblm tdo trus titik 3 titis fassel bwh lidah...moga tak melarat sakit esok nak sekolah..syukur ade fassel smua dgn izin Allah jua..skurang2 nya dpt mncegah sakit dr melarat dan dpt tingkatkn antibodi anak2. 😘😍 #fassel #showergel #melody #symphony
Instagram media - Alhamdullilah..bulan feb ni genaplah setahun kakak berniaga Fassel pati garam mineral… 2235006695184984742
Alhamdullilah..bulan feb ni genaplah setahun kakak berniaga Fassel pati garam mineral ni..bkn sng nk dpt kepercayaan lagi2 produk homemade kan..tp tu lah bila tgk satu satu tstimoni berjaya rase syukur sgt dr yg sakit kronik smpai sakit biase2 pun serasi dgn fassel ni.. Ade yg masih setia smpai skrg..ade yg x blh takde fassel..ade yg sntiasa bersama Fassel..penangannya bkn biase2..ade cust yg dh xmkn ubat dktr lg lpas amalkan fassel..ade yg dr pakai kerusi roda dh blh panjat bukit..ade dr kulit kudis truk dh kering cntik,ade yg dktr x jd operate sbb batu karang dh xde,sakit jantung dh ok,ketumbuhan kat perut makin mngecut..ade yg dlu slalu amik gas sbb smput tp dh setahun x kena lg smnjak amalkan Fassel..yg pnting sape dh cuba tahulah ape kebaikkannya.. Skrg ni kami buat charity setiap dr belian anda tak kiralah fassel atau showergel kami akan sumbangkan RM1 ke dlm tabung utk bntu org susah dan memerlukan..jadi smbil nk sihat smbil beramal..indahkan ❤ Pada yg blm cuba ragu2 nk cuba mai lah kakak jamin mmg puas hati kami dh ade customer ramai dan smua sudah trbukti brkesan...yg pnting buah pinggang n hati cntik je trjaga..😘😍 so kalau nk cuba jgn malu roger je tau 😉 #fassel #mineraldropactivator
Instagram media - Pagi td bawak mak abah jalan mydin..tak sempat nk pgg hp..blnje ape ptt brg dpur..tahu2… 2234033625993348483
Pagi td bawak mak abah jalan mydin..tak sempat nk pgg hp..blnje ape ptt brg dpur..tahu2 rzki masuk kakak spupu bank in duit utk showergel..Alhamdullilah..❤❤ #fassel #showergel #melody #symphony
Instagram media - Cust pun perasan tak blh tak mnum fassel kna sntiasa amalkan konsisten sbb toksin… 2233517118049888555
Cust pun perasan tak blh tak mnum fassel kna sntiasa amalkan konsisten sbb toksin mmg hari2 ade dlm bdn dan kite mmg perlukn pati garam mineral utk singkirkn sbb dr toksin tu lah buat bdn kite sakit n bisa.sblm amalkan fassel kna mkn ubat smpai 3 kali shari..skrg mkn skali je shari dh ok lutut x sakit lg..ya Allah moga dgn konsistenya cust ni sgala pnyakitnya kembali sembuh aamin 😘😘 #fassel #mineraldropactivator
Instagram media - Cust pun susah hati kalau Fassel takde..sbb dh biase minum kan 😅 Alhamdullilah cuba… 2233514846104451483
Cust pun susah hati kalau Fassel takde..sbb dh biase minum kan 😅 Alhamdullilah cuba sihat tanpa ubat..❤ #fassel #mineraldropactivator
Instagram media - Which outfits do you like 😍😍😍💓 . .. . . . . . . . #collection #art #style #fashion… 2233085819815376656
Which outfits do you like 😍😍😍💓 . .. . . . . . . . #collection #art #style #fashion #mensfashion #abstractart #artgallery #artwork #inspiration #mixedmediaart #creative #contemporaryart #life #artist #artcollector #modernart #fassel #painting #new #original #artlovers #austrianartist #artoftheday #austrianart #kunst #mixedmedia #figurativeart #fineart #oilpainting #sketch
Instagram media - Which one is the best 😍💓 Follow us more for new collection 💓🌸 . .. . . . . . . .… 2233083955195581298
Which one is the best 😍💓 Follow us more for new collection 💓🌸 . .. . . . . . . . . #collection #art #style #fashion #mensfashion #abstractart #artgallery #artwork #inspiration #mixedmediaart #creative #contemporaryart #life #artist #artcollector #modernart #fassel #painting #new #original #artlovers #austrianartist #artoftheday #austrianart #kunst #mixedmedia #figurativeart #fineart #oilpainting #sketch
Instagram media - Tq kak spupu repeat dh lbih 6 botol fassel..satu fmly mmg amalkan tmbahan ade sakit… 2232819530275347247
Tq kak spupu repeat dh lbih 6 botol fassel..satu fmly mmg amalkan tmbahan ade sakit kaki dan lutut..dgn fassel sakit berkurgn..anak pun dh jarang demam,readung dan bersin2..alhmdullilah 😘 #fassel #mineraldropactivator
Instagram media - Back in the studio - finished the painting „ working on hot streets “- study nr.… 2229119203567004397
Back in the studio - finished the painting „ working on hot streets “- study nr. 5 - new in the studio, - mixed media on canvas.......180x50cm . . . . . . . . . . #art #artwork #artgallery #painting #artlovers #kunst #mixedmedia #exhibition #contemporary #contemporaryart #inspiration #life #collection #drawing #artcollector #sketch #modernart #abstractart #figurativeart #fineart #oilpainting #austrianart #austrianartist #creative #original #mixedmediaart #artoftheday #artist #fassel #gerhardfassel
Instagram media - Back in the studio - finished the painting „ working on hot streets “- study nr.… 2213884683716757306
Back in the studio - finished the painting „ working on hot streets “- study nr. 5 - new in the studio, - mixed media on canvas.......180x50cm . . . . . . . . . . #art #artwork #artgallery #painting #artlovers #kunst #mixedmedia #exhibition #contemporary #contemporaryart #inspiration #life #collection #drawing #artcollector #sketch #modernart #abstractart #figurativeart #fineart #oilpainting #austrianart #austrianartist #creative #original #mixedmediaart #artoftheday #artist #fassel #gerhardfassel
Instagram media - Back in the studio - finished the painting „ working on hot streets “- study nr.… 2205189800877463251
Back in the studio - finished the painting „ working on hot streets “- study nr. 5 - new in the studio, - mixed media on canvas.......180x50cm . . . . . . . . . . #art #artwork #artgallery #painting #artlovers #kunst #mixedmedia #exhibition #contemporary #contemporaryart #inspiration #life #collection #drawing #artcollector #sketch #modernart #abstractart #figurativeart #fineart #oilpainting #austrianart #austrianartist #creative #original #mixedmediaart #artoftheday #artist #fassel #gerhardfassel
Instagram media - Back in the studio - finished the painting „ working on hot streets “- study nr.… 2195040427808041019
Back in the studio - finished the painting „ working on hot streets “- study nr. 4 - new in the studio, - mixed media on canvas.......180x50cm . . . . . . . . . . #art #artwork #artgallery #painting #artlovers #kunst #mixedmedia #exhibition #contemporary #contemporaryart #inspiration #moma #collection #drawing #artcollector #sketch #modernart #abstractart #figurativeart #fineart #oilpainting #austrianart #austrianartist #creative #original #mixedmediaart #artoftheday #artist #fassel #gerhardfassel
Instagram media - Installation and hanging of the exhibition and fullhouse during the opening . .… 2184809754824508407
Installation and hanging of the exhibition and fullhouse during the opening . . . . . . . . . . #art #artwork #artgallery #painting #artlovers #kunst #mixedmedia #exhibition #contemporary #contemporaryart #inspiration #life #collection #drawing #artcollector #sketch #modernart #abstractart #figurativeart #fineart #oilpainting #austrianart #austrianartist #creative #original #mixedmediaart #artoftheday #artist #fassel #gerhardfassel
Instagram media - Work in progress- one panel of two - „ we have to work....“ mixed media on canvas… 2170400318072563979
Work in progress- one panel of two - „ we have to work....“ mixed media on canvas each 145x180cm . . . . . . . . . #art #artwork #artgallery #painting #artlovers #kunst #mixedmedia #exhibition #contemporary #contemporaryart #inspiration #life #collection #drawing #artcollector #sketch #modernart #abstractart #figurativeart #fineart #oilpainting #austrianart #austrianartist #creative #original #mixedmediaart #artoftheday #artist #fassel #gerhardfassel
Instagram media - A drawing for the next paintings - „at work .....“ . - new in the gallery , one… 2168952164647285501
A drawing for the next paintings - „at work .....“ . - new in the gallery , one of the sketches made for the following painting - with chinese ink and brush on paper -.......60x40cm . . . . . . . . . . #art #artwork #artgallery #painting #sculpture #kunst #mixedmedia #exhibition #contemporary #contemporaryart #inspiration #life #collection #drawing #artcollector #sketch #modernart #abstractart #figurativeart #fineart #blackandwhite #austrianart #austrianartist #creative #original #mixedmediaart #instaart #artist #fassel #gerhardfassel
Instagram media - Work in progress- one panel of two - „ we have to work....“ mixed media on canvas… 2163120930624957717
Work in progress- one panel of two - „ we have to work....“ mixed media on canvas each 180x50 cm . . . . . . . . . #art #artwork #artgallery #painting #artlovers #kunst #mixedmedia #exhibition #contemporary #contemporaryart #inspiration #life #collection #drawing #artcollector #sketch #modernart #abstractart #figurativeart #fineart #oilpainting #austrianart #austrianartist #creative #original #mixedmediaart #artoftheday #artist #fassel #gerhardfassel
Instagram media - A drawing for the next paintings - „at work .....“ . - new in the gallery , one… 2158771656563026205
A drawing for the next paintings - „at work .....“ . - new in the gallery , one of the sketches made for the following painting - with chinese ink and brush on paper -.......60x40cm . . . . . . . . . . #art #artwork #artgallery #painting #sculpture #kunst #mixedmedia #exhibition #contemporary #contemporaryart #inspiration #life #collection #drawing #artcollector #sketch #modernart #abstractart #figurativeart #fineart #blackandwhite #austrianart #austrianartist #creative #original #mixedmediaart #instaart #artist #fassel #gerhardfassel
Instagram media - Back in the studio - finished the painting „ working on hot streets “ - new in the… 2150075373614646731
Back in the studio - finished the painting „ working on hot streets “ - new in the studio, - mixed media on canvas.......270x140cm . . . . . . . . . . #art #artwork #artgallery #painting #artlovers #kunst #mixedmedia #exhibition #contemporary #contemporaryart #inspiration #life #collection #drawing #artcollector #sketch #modernart #abstractart #figurativeart #fineart #oilpainting #austrianart #austrianartist #creative #original #mixedmediaart #artoftheday #artist #fassel #gerhardfassel
Instagram media - All three panels hanging now together in the gallery ... „ Run, run, run..........“-… 2121113541965282954
All three panels hanging now together in the gallery ... „ Run, run, run..........“- new in the studio, - mixed media on canvas.......each. 145x180 . . . . . . . . . #art #artwork #artgallery #painting #artlovers #kunst #mixedmedia #exhibition #contemporary #contemporaryart #inspiration #moma #collection #drawing #artcollector #sketch #modernart #abstractart #figurativeart #fineart #oilpainting #austrianart #austrianartist #creative #original #mixedmediaart #artoftheday #artist #fassel #gerhardfassel
Instagram media - Two panels hanging now together in the gallery ... „ Run, run, run..........“- new… 2113836214306876250
Two panels hanging now together in the gallery ... „ Run, run, run..........“- new in the studio, - mixed media on canvas.......each. 145x180 . . . . . . . . . #art #artwork #artgallery #painting #artlovers #kunst #mixedmedia #exhibition #contemporary #contemporaryart #inspiration #life #collection #drawing #artcollector #sketch #modernart #abstractart #figurativeart #fineart #oilpainting #austrianart #austrianartist #creative #original #mixedmediaart #artoftheday #artist #fassel #gerhardfassel
Instagram media - The drawing for the next painting- „Run, run, run.....“ . - new in the gallery ,… 2110214163922750355
The drawing for the next painting- „Run, run, run.....“ . - new in the gallery , one of the sketches made for the following painting - with chinese ink and brush on paper -.......60x40cm . . . . . . . . . . . . #art #artwork #artgallery #painting #blackandwhite #kunst #mixedmedia #exhibition #contemporary #contemporaryart #inspiration #life #collection #drawing #artcollector #sketch #modernart #abstractart #figurativeart #fineart #oilpainting #austrianart #austrianartist #creative #original #mixedmediaart #instaart #artist #fassel #gerhardfassel
Instagram media - One part of three- the painting „ Run, run, run..........“- new in the studio, -… 2106587621699116595
One part of three- the painting „ Run, run, run..........“- new in the studio, - mixed media on canvas.......145x180 . . . . . . . . . #art #artwork #artgallery #painting #artlovers #kunst #mixedmedia #exhibition #contemporary #contemporaryart #inspiration #life #collection #drawing #artcollector #sketch #modernart #abstractart #figurativeart #fineart #oilpainting #austrianart #austrianartist #creative #original #mixedmediaart #artoftheday #artist #fassel #gerhardfassel
Instagram media - One part of three- the painting „ Run, run, run..........“- new in the studio, -… 2100141229401213250
One part of three- the painting „ Run, run, run..........“- new in the studio, - mixed media on canvas.......145x180 . . . . . . . . . #art #artwork #artgallery #painting #artlovers #kunst #mixedmedia #exhibition #contemporary #contemporaryart #inspiration #life #collection #drawing #artcollector #sketch #modernart #abstractart #figurativeart #fineart #oilpainting #austrianart #austrianartist #creative #original #mixedmediaart #artoftheday #artist #fassel #gerhardfassel
Instagram media - Back in the studio - finished the painting „ working on hot streets “ - new in the… 2094267265076686747
Back in the studio - finished the painting „ working on hot streets “ - new in the studio, - mixed media on canvas.......270x140cm . . . . . . . . . . #art #artwork #artgallery #painting #artlovers #kunst #mixedmedia #exhibition #contemporary #contemporaryart #inspiration #life #collection #drawing #artcollector #sketch #modernart #abstractart #figurativeart #fineart #oilpainting #austrianart #austrianartist #creative #original #mixedmediaart #artoftheday #artist #fassel #gerhardfassel
Instagram media - Back in the studio - finished the painting „ working on hot streets “- study nr.… 2088474591690210602
Back in the studio - finished the painting „ working on hot streets “- study nr. 3 - new in the studio, - mixed media on canvas.......180x50cm . . . . . . . . . . #art #artwork #artgallery #painting #artlovers #kunst #mixedmedia #exhibition #contemporary #contemporaryart #inspiration #life #collection #drawing #artcollector #sketch #modernart #abstractart #figurativeart #fineart #oilpainting #austrianart #austrianartist #creative #original #mixedmediaart #artoftheday #artist #fassel #gerhardfassel
Instagram media - Back in the studio - finished the painting „ working on hot streets “- study nr.2… 2081945795596011573
Back in the studio - finished the painting „ working on hot streets “- study nr.2 - new in the studio, - mixed media on canvas.......180x50cm . . . . . . . . . . #art #artwork #artgallery #painting #artlovers #kunst #mixedmedia #exhibition #contemporary #contemporaryart #inspiration #life #collection #drawing #artcollector #sketch #modernart #abstractart #figurativeart #fineart #oilpainting #austrianart #austrianartist #creative #original #mixedmediaart #artoftheday #artist #fassel #gerhardfassel
Instagram media - Back in the studio - finished the painting „ working on hot streets “- study nr.… 2076147754683111504
Back in the studio - finished the painting „ working on hot streets “- study nr. 1 - new in the studio, - mixed media on canvas.......180x50cm . . . . . . . . . . #art #artwork #artgallery #painting #artlovers #kunst #mixedmedia #exhibition #contemporary #contemporaryart #inspiration #life #collection #drawing #artcollector #sketch #modernart #abstractart #figurativeart #fineart #oilpainting #austrianart #austrianartist #creative #original #mixedmediaart #artoftheday #artist #fassel #gerhardfassel
Instagram media - The drawing for the next painting- „Hot streets nr.1“ . - new in the gallery , one… 2071803660653578411
The drawing for the next painting- „Hot streets nr.1“ . - new in the gallery , one of the sketches made for the following painting - with chinese ink and brush on paper -.......60x40cm . . . . . . . . . . #art #artwork #artgallery #painting #sculpture #kunst #mixedmedia #exhibition #contemporary #contemporaryart #inspiration #life #collection #drawing #artcollector #sketch #modernart #abstractart #figurativeart #fineart #oilpainting #austrianart #austrianartist #creative #original #mixedmediaart #instaart #artist #fassel #gerhardfassel
Instagram media - The painting „ help me to help you nr.2“ - new in the gallery SchauRaumE8W5, - mixed… 2068174831838274180
The painting „ help me to help you nr.2“ - new in the gallery SchauRaumE8W5, - mixed media on canvas.......145x180cm . . . . . . . . . . #art #artwork #artgallery #painting #artlovers #kunst #mixedmedia #exhibition #contemporary #contemporaryart #inspiration #life #collection #drawing #artcollector #sketch #modernart #abstractart #figurativeart #fineart #oilpainting #austrianart #austrianartist #primer_contemporary #original #mixedmediaart #artoftheday #artist #fassel #gerhardfassel
Instagram media - The painting „ help me to help you nr.2“ - new in the gallery SchauRaumE8W5, - mixed… 2060202798495978483
The painting „ help me to help you nr.2“ - new in the gallery SchauRaumE8W5, - mixed media on canvas.......145x180cm . . . . . . . . . . #art #artwork #artgallery #painting #artlovers #kunst #mixedmedia #exhibition #contemporary #contemporaryart #inspiration #life #collection #drawing #artcollector #sketch #modernart #abstractart #figurativeart #fineart #oilpainting #austrianart #austrianartist #creative #original #mixedmediaart #artoftheday #artist #fassel #gerhardfassel
Instagram media - The painting „ help me to help you nr.2“ - new in the gallery SchauRaumE8W5, - mixed… 2057303091591374923
The painting „ help me to help you nr.2“ - new in the gallery SchauRaumE8W5, - mixed media on canvas.......145x180cm . . . . . . . . . . #art #artwork #artgallery #painting #artlovers #kunst #mixedmedia #exhibition #contemporary #contemporaryart #inspiration #life #collection #drawing #artcollector #sketch #modernart #abstractart #figurativeart #fineart #oilpainting #austrianart #austrianartist #creative #original #mixedmediaart #artoftheday #artist #fassel #gerhardfassel
Instagram media - Back in the studio - finished the painting „ working on hot streets “ - new in the… 2054403731094300163
Back in the studio - finished the painting „ working on hot streets “ - new in the studio, - mixed media on canvas.......270x140cm . . . . . . . . . . #art #artwork #artgallery #painting #artlovers #kunst #mixedmedia #exhibition #contemporary #contemporaryart #inspiration #life #collection #drawing #artcollector #sketch #modernart #abstractart #figurativeart #fineart #oilpainting #austrianart #austrianartist #creative #original #mixedmediaart #artoftheday #artist #fassel #gerhardfassel
Instagram media - Back in the studio - finished the painting „ working on hot streets “- study nr.… 2051513843961486971
Back in the studio - finished the painting „ working on hot streets “- study nr. 1 - new in the studio, - mixed media on canvas.......180x50cm . . . . . . . . . . #art #artwork #artgallery #painting #artlovers #kunst #mixedmedia #exhibition #contemporary #contemporaryart #inspiration #life #collection #drawing #artcollector #sketch #modernart #abstractart #figurativeart #fineart #oilpainting #austrianart #austrianartist #creative #original #mixedmediaart #artoftheday #artist #fassel #gerhardfassel
Instagram media - Back in the studio - finished the painting „ working on hot streets “- study nr.… 2045707428357267618
Back in the studio - finished the painting „ working on hot streets “- study nr. 1 - new in the studio, - mixed media on canvas.......180x50cm . . . . . . . . . . #art #artwork #artgallery #painting #artlovers #kunst #mixedmedia #exhibition #contemporary #contemporaryart #inspiration #life #collection #drawing #artcollector #sketch #modernart #abstractart #figurativeart #fineart #oilpainting #austrianart #austrianartist #creative #original #mixedmediaart #artoftheday #artist #fassel #gerhardfassel
Instagram media - The painting „ help me to help you nr.1“ - new in the gallery SchauRaumE8W5, - mixed… 2039909405830885063
The painting „ help me to help you nr.1“ - new in the gallery SchauRaumE8W5, - mixed media on canvas.......145x180cm . . . . . . . . . . #art #artwork #artgallery #painting #artlovers #kunst #mixedmedia #exhibition #contemporary #contemporaryart #inspiration #life #collection #drawing #artcollector #sketch #modernart #abstractart #figurativeart #fineart #oilpainting #austrianart #austrianartist #creative #original #mixedmediaart #artoftheday #artist #fassel #gerhardfassel
Instagram media - Finished the painting „ what is going on in the backyard“- new in the gallery ,… 2017440479952298256
Finished the painting „ what is going on in the backyard“- new in the gallery , - mixed media on canvas.......145x180 . . . . . . . . . #art #artwork #artgallery #painting #artlovers #kunst #mixedmedia #exhibition #contemporary #contemporaryart #inspiration #life #collection #drawing #artcollector #sketch #modernart #abstractart #figurativeart #fineart #oilpainting #austrianart #austrianartist #creative #original #mixedmediaart #artoftheday #artist #fassel #gerhardfassel
Instagram media - Finished the painting „ what is going on in the backyard“- new in the gallery ,… 2014547080031130231
Finished the painting „ what is going on in the backyard“- new in the gallery , - mixed media on canvas.......145x180 . . . . . . . . . . . #art #artwork #artgallery #painting #artlovers #kunst #mixedmedia #exhibition #contemporary #contemporaryart #inspiration #life #collection #drawing #artcollector #sketch #modernart #abstractart #figurativeart #fineart #oilpainting #austrianart #austrianartist #creative #original #mixedmediaart #artoftheday #artist #fassel #gerhardfassel
Instagram media - Finished the painting „ what is going on in the backyard“- new in the gallery ,… 2011767668139207115
Finished the painting „ what is going on in the backyard“- new in the gallery , - mixed media on canvas.......145x180 . . . . . . . . . . . #art #artwork #artgallery #painting #artlovers #kunst #mixedmedia #exhibition #contemporary #contemporaryart #inspiration #life #collection #drawing #artcollector #sketch #modernart #abstractart #figurativeart #fineart #oilpainting #austrianart #austrianartist #creative #original #mixedmediaart #artoftheday #artist #fassel #gerhardfassel
Instagram media - Finished the painting „ what is going on in the backyard“- new in the gallery ,… 2008788354535949122
Finished the painting „ what is going on in the backyard“- new in the gallery , - mixed media on canvas.......145x180 . . . . . . . . . . . #art #artwork #artgallery #painting #artlovers #kunst #mixedmedia #exhibition #contemporary #contemporaryart #inspiration #life #collection #drawing #artcollector #sketch #modernart #abstractart #figurativeart #fineart #oilpainting #austrianart #austrianartist #creative #original #mixedmediaart #artoftheday #artist #fassel #gerhardfassel
Instagram media - New in the studio , painting on canvas - „ blue ape and two drunken stumbling „-… 1991383458651831831
New in the studio , painting on canvas - „ blue ape and two drunken stumbling „- oil,sand, concrete, metal - size 180x90cm - mixed media . . . . . . . . . . . #art #artwork #artgallery #painting #sculpture #kunst #mixedmedia #exhibition #contemporary #contemporaryart #inspiration #life #collection #drawing #artcollector #inspired #modernart #beautiful #figurativeart #fineart #oilpainting #austrianart #creative #abstractart #mixedmediaart #artoftheday #artist #fassel #gerhardfassel
Instagram media - New in the studio , painting on canvas - based on the drawing one posting earlier… 1958616031250107904
New in the studio , painting on canvas - based on the drawing one posting earlier - oil,sand, concrete, metal - size 180x90cm - mixed media . . . . . . . . . . #art #artwork #artgallery #painting #sculpture #kunst #mixedmedia #exhibition #contemporary #contemporaryart #inspiration #life #collection #drawing #artcollector #inspired #modernart #beautiful #figurativeart #fineart #oilpainting #austrianart #creative #abstractart #mixedmediaart #artist #fassel #gerhardfassel
Instagram media - Sculptures House in St. Margarethen ....pop up exhibition ---the painting  working… 1905674135238701029
Sculptures House in St. Margarethen ....pop up exhibition ---the painting ' working in a stonemill 3 and 4' and „milk and honey 7“ . . . . . . . . . . . #art #artwork #artgallery #painting #sculpture #kunst #mixedmedia #exhibition #contemporary #contemporaryart #culture #life #collection #arte #abstractart #artcollector #instaart #instaartist #figurativeart #fineart #oilpainting #austrianart #creative #original #mixedmediaart #outdoors #artist #fassel #gerhardfassel
More Posts