Best Online Portal for Instagram | Trending Topics | Privacy Policy

Photos, videos and stories from instagram posts tagged with #bajuprinting

Images, videos and stories tagged with #bajuprinting

Instagram media - SERVIS PRINTING TERBAIK 📢 🔔NAK BUAT LOGO BAJU STYLE SENDIRI? 🔔NAK BUAT BAJU GROUP?… 2353177284533756418
SERVIS PRINTING TERBAIK 📢 🔔NAK BUAT LOGO BAJU STYLE SENDIRI? 🔔NAK BUAT BAJU GROUP? 🔔NAK BUAT BAJU EVENT? ✅ BAGI DESIGN ANDA ✅ BAGI SOFT COPY ✅ KAMI PRINTKAN 🔥HARGA BERPATUTAN 🔥KUALITI KAIN TERBAIK 🔥SERVIS TERBAIK #printing #printingmalaysia #printingmurah #bajuprint #bajuprinting #bajuprintingmurah #bajuprintingislami #bajulelaki #bajulelakimurah #bajuperempuanmurah #baju #murah #style
Instagram media - RAMAI TANYA MCM MANA NAK ERATKAN BALIK HUBUNGAN YG DAH RENGGANG? . Hadiahkan 1 baju… 2353139240307421894
RAMAI TANYA MCM MANA NAK ERATKAN BALIK HUBUNGAN YG DAH RENGGANG? . Hadiahkan 1 baju YENZ dekat dia, and satu awak pakai . Pakai sama2 and tangkap ootd . Konfem senyuman & memori bahagia selamanya😍 . Bila nak meminang baju yenz ni ualls semua? Meh dptkan skrg . . #yenz #teamyenz #yenzofficial #yenzmurah #bajuclass #bajumurah #baju #jersey #sublimation #futsal #class #kenduri #family #dropship #agent #stokis #yenzz #tshirt #tshirtdesign #bajujalan #ootd #unisex #style #bajustyle #bajuprinting #bajuberkualiti #shirtkeren #tshirtsublimation
Instagram media - NEW DESIGN GAISS!!! . . BAJU DESIGN CANTIK , KAIN TAHAN LASAK, SEJUK😍 . Haa ni YENZ… 2353126718296121619
NEW DESIGN GAISS!!! . . BAJU DESIGN CANTIK , KAIN TAHAN LASAK, SEJUK😍 . Haa ni YENZ EXCLUSIVE ada buat contest menang rm1500,jom dapatkan 1 baju yenz . Nak bagi promo ni 😘 . . #yenz #ootdyenz #yenzlifestyle #yenzmalaysia #teamyenz #yenzdemibahagia #ootdstyle #ootd #ootdfashion #ootdinspiration #bajucouple #bajuprinting #bajumurah #bajucewek #bajucewek #bajukualiti #bajutrendremaja #bajulelaki #igshop #igfashion #onlineshopping #onlineshop
Instagram media - BAJU DESIGN CANTIK , KAIN TAHAN LASAK, SEJUK😍 Haa ni YENZ EXCLUSIVE ada buat contest… 2353126308848157065
BAJU DESIGN CANTIK , KAIN TAHAN LASAK, SEJUK😍 Haa ni YENZ EXCLUSIVE ada buat contest menang rm1500,jom dapatkan 1 baju yenz Nak bagi promo ni 😘 . . #yenz #ootdyenz #yenzlifestyle #yenzmalaysia #teamyenz #yenzdemibahagia #ootdstyle #ootd #ootdfashion #ootdinspiration #bajucouple #bajuprinting #bajumurah #bajucewek #bajucewek #bajukualiti #bajutrendremaja #bajulelaki #igshop #igfashion #onlineshopping #onlineshop
Instagram media - OPEN PRE ORDER (PO) 🌿Andalas🌿 Alhamdulillah setelah penantian yang panjang dan proses… 2353120678131448299
OPEN PRE ORDER (PO) 🌿Andalas🌿 Alhamdulillah setelah penantian yang panjang dan proses yang cukup memakan waktu… Greenism kembali mempersembahkan desain eksklusif sarat makna untuk Greenimslovers tercinta. Andalas dress ini spesial karena terinspirasi dari pohon Andalas/Andaleh (Morus macroura) yang banyak ditemukan di daerah Sumatra Barat. Pohon yang masih berkerabat dengan murbei ini memiliki kayu yang kokoh, kuat, mudah dibentuk, dan tahan terhadap serangan rayap. Daun dari pohon Andalas sendiri digunakan sebagai makanan ulat sutra. Sehingga, motif ini menjadi doa dan harapan bagi kaum wanita agar kuat dan bersabar atas segala cobaan yang datang nanti. Menguatkan hati dan meneguhkan jiwa, dalam balutan fitrah dirinya sebagai wanita yang lembut, seperti lembutnya sutra. Dan tetap menjaga kehormatan dirinya, seperti berharganya sang sutra. 🌺 Dengan menggunakan material terbaik Armani print, yang ringan, jatuh, lembut, anti gerah, dengan tekstur yang cenderung sedikit glossy sehingga menimbulkan kesan mewah nan anggun. Selain motifnya yang cantik, ketika dituangkan ke bahan Armani ini, membuat dress Andalas jadi semakin cantik. 😍😍 Detail: - Bahan Armani Print - Risleting depan (busui friendly) - Pergelangan tangan karet tumpuk (wudhu friendly) - Tali yang dapat diikat ke depan atau belakang - Cutting pinggang - Kantong kanan dan kiri - Lebar bawah dress -/+ 2.6m Size XS 94/134cm S 96/136cm M 100/138cm L 104/140cm XL 110/142cm . Harga terbaik dress Xs-xl Rp.365.000,- Xxl Rp.385.000,- Harga terbaik koko Xs-xl Rp. 285.000 . #dailydressgreenism #andalasdressgreenism #bajuprinting #gamiskondangan #eksklusivedesign #gamishariangreenism #gamisrumahgreenism #homeydress #gamiscantik #desaineksklusif #gamisarmaniprint #gamismurah #gamiscantik #greenism #greenismlovers #homeydress #homey #dressnyaman #fashionindonesia
Instagram media - OPEN PRE ORDER (PO) 🌿Andalas🌿 Alhamdulillah setelah penantian yang panjang dan proses… 2353120418411628300
OPEN PRE ORDER (PO) 🌿Andalas🌿 Alhamdulillah setelah penantian yang panjang dan proses yang cukup memakan waktu… Greenism kembali mempersembahkan desain eksklusif sarat makna untuk Greenimslovers tercinta. Andalas dress ini spesial karena terinspirasi dari pohon Andalas/Andaleh (Morus macroura) yang banyak ditemukan di daerah Sumatra Barat. Pohon yang masih berkerabat dengan murbei ini memiliki kayu yang kokoh, kuat, mudah dibentuk, dan tahan terhadap serangan rayap. Daun dari pohon Andalas sendiri digunakan sebagai makanan ulat sutra. Sehingga, motif ini menjadi doa dan harapan bagi kaum wanita agar kuat dan bersabar atas segala cobaan yang datang nanti. Menguatkan hati dan meneguhkan jiwa, dalam balutan fitrah dirinya sebagai wanita yang lembut, seperti lembutnya sutra. Dan tetap menjaga kehormatan dirinya, seperti berharganya sang sutra. 🌺 Dengan menggunakan material terbaik Armani print, yang ringan, jatuh, lembut, anti gerah, dengan tekstur yang cenderung sedikit glossy sehingga menimbulkan kesan mewah nan anggun. Selain motifnya yang cantik, ketika dituangkan ke bahan Armani ini, membuat dress Andalas jadi semakin cantik. 😍😍 Detail: - Bahan Armani Print - Risleting depan (busui friendly) - Pergelangan tangan karet tumpuk (wudhu friendly) - Tali yang dapat diikat ke depan atau belakang - Cutting pinggang - Kantong kanan dan kiri - Lebar bawah dress -/+ 2.6m Size XS 94/134cm S 96/136cm M 100/138cm L 104/140cm XL 110/142cm . Harga terbaik dress Xs-xl Rp.365.000,- Xxl Rp.385.000,- Harga terbaik koko Xs-xl Rp. 285.000 . #dailydressgreenism #andalasdressgreenism #bajuprinting #gamiskondangan #eksklusivedesign #gamishariangreenism #gamisrumahgreenism #homeydress #gamiscantik #desaineksklusif #gamisarmaniprint #gamismurah #gamiscantik #greenism #greenismlovers #homeydress #homey #dressnyaman #fashionindonesia
Instagram media - 🙂🔫 . Jom❗️dapatkan t-shirt lebih gempak..kalau pakai terus nampak macam instafamous”)😎… 2353108190975446463
🙂🔫 . Jom❗️dapatkan t-shirt lebih gempak..kalau pakai terus nampak macam instafamous”)😎 . #tshirtviral #tshirtkualiti #tshirtexclusive #tshirtbrand #bajuviral2020 #tshirtbrand #studentpoliteknik#tshirt#tshirtonlineshop #bajuraya #bajurayaterkini #bajustyle #bajuprinting#tshirtmurah #tshirtcouple #bajuyenz #kedaibajuonline#coki#aliefirfan#tiktok#bajucouple#budak46#paidreview#paidreviewmurah#caprice#sungaipetani#funimate#slomo#yenz#funimateedit#tshirtyenz#yenz . @firrrrrdaus.yenz
Instagram media - NEW DESIGN 🔥🔥 cantik tak cantik ?? bosan asyik pakai tshirt yang same je 🤨 jom tukar… 2353106155429193936
NEW DESIGN 🔥🔥 cantik tak cantik ?? bosan asyik pakai tshirt yang same je 🤨 jom tukar style korang dengan tshirt baru nie. yang tak handsome jadi handsome terus pakai tshirt nie 😅 - Material cotton 100% - Saiz xs -3xl - Warna : hitam ,putih , merah ,maroon , kelabu selain dari warna diatas 2-3 hari lepas order baru pos. 🔥 Short sleeve / long sleeve available! Nak jugak baju nie ? wasap lekaihh SCREENSHORT GAMBAR & WASAP 👇 📲 01126985072 @ terus klik link wasap di bio. #kedaibaju #kedaibajumurah #kedaihipster #bajuhipster #bajutrending #bajuviral #bajusimple #bajumurah #bajuprintingmurah #bajuprinting #bajulelakimurah #bajuanakperempuanmurah #bajustyle #bajusimple #bajulawagila #bajucantik #bajucantikmurah #bajukelas #bajukelasmurah #bajudesign #bajudesignsendiri #bajulawa #bajubaru #baju #bajubranded #bajumurahmalaysiaonlineshoph
Instagram media - NEW DESIGN 🔥🔥 cantik tak cantik ?? bosan asyik pakai tshirt yang same je 🤨 jom tukar… 2353106092791486676
NEW DESIGN 🔥🔥 cantik tak cantik ?? bosan asyik pakai tshirt yang same je 🤨 jom tukar style korang dengan tshirt baru nie. yang tak handsome jadi handsome terus pakai tshirt nie 😅 - Material cotton 100% - Saiz xs -3xl - Warna : hitam ,putih , merah ,maroon , kelabu selain dari warna diatas 2-3 hari lepas order baru pos. 🔥 Short sleeve / long sleeve available! Nak jugak baju nie ? wasap lekaihh SCREENSHORT GAMBAR & WASAP 👇 📲 01126985072 @ terus klik link wasap di bio. #kedaibaju #kedaibajumurah #kedaihipster #bajuhipster #bajutrending #bajuviral #bajusimple #bajumurah #bajuprintingmurah #bajuprinting #bajulelakimurah #bajuanakperempuanmurah #bajustyle #bajusimple #bajulawagila #bajucantik #bajucantikmurah #bajukelas #bajukelasmurah #bajudesign #bajudesignsendiri #bajulawa #bajubaru #baju #bajubranded #bajumurahmalaysiaonlineshoph
Instagram media - NEW DESIGN 🔥🔥 cantik tak cantik ?? bosan asyik pakai tshirt yang same je 🤨 jom tukar… 2353106025238101761
NEW DESIGN 🔥🔥 cantik tak cantik ?? bosan asyik pakai tshirt yang same je 🤨 jom tukar style korang dengan tshirt baru nie. yang tak handsome jadi handsome terus pakai tshirt nie 😅 - Material cotton 100% - Saiz xs -3xl - Warna : hitam ,putih , merah ,maroon , kelabu selain dari warna diatas 2-3 hari lepas order baru pos. 🔥 Short sleeve / long sleeve available! Nak jugak baju nie ? wasap lekaihh SCREENSHORT GAMBAR & WASAP 👇 📲 01126985072 @ terus klik link wasap di bio. #kedaibaju #kedaibajumurah #kedaihipster #bajuhipster #bajutrending #bajuviral #bajusimple #bajumurah #bajuprintingmurah #bajuprinting #bajulelakimurah #bajuanakperempuanmurah #bajustyle #bajusimple #bajulawagila #bajucantik #bajucantikmurah #bajukelas #bajukelasmurah #bajudesign #bajudesignsendiri #bajulawa #bajubaru #baju #bajubranded #bajumurahmalaysiaonlineshoph
Instagram media - NEW DESIGN 🔥🔥 cantik tak cantik ?? bosan asyik pakai tshirt yang same je 🤨 jom tukar… 2353105594315221966
NEW DESIGN 🔥🔥 cantik tak cantik ?? bosan asyik pakai tshirt yang same je 🤨 jom tukar style korang dengan tshirt baru nie. yang tak handsome jadi handsome terus pakai tshirt nie 😅 - Material cotton 100% - Saiz xs -3xl - Warna : hitam ,putih , merah ,maroon , kelabu selain dari warna diatas 2-3 hari lepas order baru pos. 🔥 Short sleeve / long sleeve available! Nak jugak baju nie ? wasap lekaihh SCREENSHORT GAMBAR & WASAP 👇 📲 01126985072 @ terus klik link wasap di bio. #kedaibaju #kedaibajumurah #kedaihipster #bajuhipster #bajutrending #bajuviral #bajusimple #bajumurah #bajuprintingmurah #bajuprinting #bajulelakimurah #bajuanakperempuanmurah #bajustyle #bajusimple #bajulawagila #bajucantik #bajucantikmurah #bajukelas #bajukelasmurah #bajudesign #bajudesignsendiri #bajulawa #bajubaru #baju #bajubranded #bajumurahmalaysiaonlineshoph
Instagram media - NEW DESIGN 🔥🔥 cantik tak cantik ?? bosan asyik pakai tshirt yang same je 🤨 jom tukar… 2353105533179224789
NEW DESIGN 🔥🔥 cantik tak cantik ?? bosan asyik pakai tshirt yang same je 🤨 jom tukar style korang dengan tshirt baru nie. yang tak handsome jadi handsome terus pakai tshirt nie 😅 - Material cotton 100% - Saiz xs -3xl - Warna : hitam ,putih , merah ,maroon , kelabu selain dari warna diatas 2-3 hari lepas order baru pos. 🔥 Short sleeve / long sleeve available! Nak jugak baju nie ? wasap lekaihh SCREENSHORT GAMBAR & WASAP 👇 📲 01126985072 @ terus klik link wasap di bio. #kedaibaju #kedaibajumurah #kedaihipster #bajuhipster #bajutrending #bajuviral #bajusimple #bajumurah #bajuprintingmurah #bajuprinting #bajulelakimurah #bajuanakperempuanmurah #bajustyle #bajusimple #bajulawagila #bajucantik #bajucantikmurah #bajukelas #bajukelasmurah #bajudesign #bajudesignsendiri #bajulawa #bajubaru #baju #bajubranded #bajumurahmalaysiaonlineshoph
Instagram media - NEW DESIGN 🔥🔥 cantik tak cantik ?? bosan asyik pakai tshirt yang same je 🤨 jom tukar… 2353105469668893495
NEW DESIGN 🔥🔥 cantik tak cantik ?? bosan asyik pakai tshirt yang same je 🤨 jom tukar style korang dengan tshirt baru nie. yang tak handsome jadi handsome terus pakai tshirt nie 😅 - Material cotton 100% - Saiz xs -3xl - Warna : hitam ,putih , merah ,maroon , kelabu selain dari warna diatas 2-3 hari lepas order baru pos. 🔥 Short sleeve / long sleeve available! Nak jugak baju nie ? wasap lekaihh SCREENSHORT GAMBAR & WASAP 👇 📲 01126985072 @ terus klik link wasap di bio. #kedaibaju #kedaibajumurah #kedaihipster #bajuhipster #bajutrending #bajuviral #bajusimple #bajumurah #bajuprintingmurah #bajuprinting #bajulelakimurah #bajuanakperempuanmurah #bajustyle #bajusimple #bajulawagila #bajucantik #bajucantikmurah #bajukelas #bajukelasmurah #bajudesign #bajudesignsendiri #bajulawa #bajubaru #baju #bajubranded #bajumurahmalaysiaonlineshoph
Instagram media - NEW DESIGN 🔥🔥 cantik tak cantik ?? bosan asyik pakai tshirt yang same je 🤨 jom tukar… 2353104900292182687
NEW DESIGN 🔥🔥 cantik tak cantik ?? bosan asyik pakai tshirt yang same je 🤨 jom tukar style korang dengan tshirt baru nie. yang tak handsome jadi handsome terus pakai tshirt nie 😅 - Material cotton 100% - Saiz xs -3xl - Warna : hitam ,putih , merah ,maroon , kelabu selain dari warna diatas 2-3 hari lepas order baru pos. 🔥 Short sleeve / long sleeve available! Nak jugak baju nie ? wasap lekaihh SCREENSHORT GAMBAR & WASAP 👇 📲 01126985072 @ terus klik link wasap di bio. #kedaibaju #kedaibajumurah #kedaihipster #bajuhipster #bajutrending #bajuviral #bajusimple #bajumurah #bajuprintingmurah #bajuprinting #bajulelakimurah #bajuanakperempuanmurah #bajustyle #bajusimple #bajulawagila #bajucantik #bajucantikmurah #bajukelas #bajukelasmurah #bajudesign #bajudesignsendiri #bajulawa #bajubaru #baju #bajubranded #bajumurahmalaysiaonlineshoph
Instagram media - NEW DESIGN 🔥🔥 cantik tak cantik ?? bosan asyik pakai tshirt yang same je 🤨 jom tukar… 2353104827051320898
NEW DESIGN 🔥🔥 cantik tak cantik ?? bosan asyik pakai tshirt yang same je 🤨 jom tukar style korang dengan tshirt baru nie. yang tak handsome jadi handsome terus pakai tshirt nie 😅 - Material cotton 100% - Saiz xs -3xl - Warna : hitam ,putih , merah ,maroon , kelabu selain dari warna diatas 2-3 hari lepas order baru pos. 🔥 Short sleeve / long sleeve available! Nak jugak baju nie ? wasap lekaihh SCREENSHORT GAMBAR & WASAP 👇 📲 01126985072 @ terus klik link wasap di bio. #kedaibaju #kedaibajumurah #kedaihipster #bajuhipster #bajutrending #bajuviral #bajusimple #bajumurah #bajuprintingmurah #bajuprinting #bajulelakimurah #bajuanakperempuanmurah #bajustyle #bajusimple #bajulawagila #bajucantik #bajucantikmurah #bajukelas #bajukelasmurah #bajudesign #bajudesignsendiri #bajulawa #bajubaru #baju #bajubranded #bajumurahmalaysiaonlineshoph
More Posts